Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elektroniczne zwierzątka - Co ci chodzi po głowie
(14-12-2014, 08:49)Orsacchiotta napisał(a): Co ile dni rośnie to nano puppy, którym chwaliłam się powyżej? Wiecie może?

Tutaj można się pytać o takie rzeczy. Uśmiech

Zależy od wieku po narodzinach mój rośnie około 1-2 dni ja mam klona nano. A oryginalne nano dłużej chyba. Jak będzie miał twój psiak 20 Yr to odejdzie to jest maksymalny wiek jaki może dożyć.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Guzik prawda. Każdy klon Nano rośnie inaczej. Twój rośnie inaczej, moje inaczej, te, które ma Michu też rosną inaczej.
A z tym maksymalnym wiekiem też nie możesz być pewna, bo ona ma innego niż ty, my wszystkie mamy pojedyncze, a w tym, którego ma
Orsacchiotta jest kilka różnych zwierzątek.
Odpowiedz
W moim przypadku jak mój klon nano ma 20 Yr to odchodzi. 10 lat temu miałam klona nano puppy miał 20 yt i odchodził.

EDIT:
Masz rację Carol u kogoś innego może inaczej klon nano puppy rosnąć u niektórych szybciej rośnie, albo wolniej. Zobaczymy jak u Orsacchiotta będzie rosnąć.
Odpowiedz
Dziś nano urósł Uśmiech Ma 3 latka.

I tak - jestem kobietą, nie mężczyzną Oczko
Everyday is worth a smile... Visit my blog at:
litttlesmilessite.wordpress.com
Polub na Facebooku Uśmiech
https://www.facebook.com/littlesmilessite/

Odpowiedz
Bo dogz o wszystkich pisze w płci męskiej...

O, no widzisz, czyli szybciej niż mój piesek.

Edit:

(12-12-2014, 21:27)Orsacchiotta napisał(a): Hmmm... postaram się opisać jak najbardziej szczegółowo.

Jak już wspomniałam były tylko dwa zwierzaki do wyboru: pies i dinozaur, po uruchomieniu były widoczne obydwa i wskazywało się strzałeczką, które ma się wykluć. Niezależnie od wyboru dwa pierwsze stadia wyglądały tak samo: najpierw taka urocza kuleczka a potem kuleczka z malutkim ogonkiem (trochę jak kijanka). Dopiero trzecie stadium to był mały pies lub dinozaur. Kolejne stadia to już były dorosłe zwierzaki, choć dinozaur miał ich chyba więcej niż piesek. Zwierzątka też nie rosły co 1 dzień, lecz od trzeciego stadium co kilka dni. Po 30 dniach zwierzak nie "umierał", tylko otrzymywał dyplom. Jakby ukończył szkołę.

Miłe było jeszcze to, że wraz z samopoczuciem zmieniała się minka tych młodszych stadiów od Uśmiech do Smutny....

Opcje były takie: jedzenie (dość duży wybór w podziale na przekąski, które poprawiały nastrój i posiłki zasadnicze zaspokajające głód, w sumie 6 rodzajów jedzonka). Potem światło, zabawa (chyba 2), leczenie, pogoda, toaleta, wskaźniki wagi (chyba) i karanie.

Zwierzak był biały, w kształcie jajka, miał gumową nakładkę na dole w kształcie dalmatyńczyka. Wyglądało to tak, że dół jajka był w plamki dalmatyńczyka a z prawej strony za obrys jajka wystawała jego główka (chyba w pyszczku trzymał kość). Miało 3 przyciski.

To tyle, co pamiętam. Próbowałam znaleźć zdjęcie, lecz nie udało mi się.

Patrzcie co znalazłam przez przypadek:
[Obrazek: 11025763_10153053689077040_5986670198254...b9f72b39c1]
Odpowiedz
No, ktoś w tmgc ancestors wrzucił i mi się od razu przypomniało, że ktoś tu pytał o tego dalmatyńczyka.
Możesz skleić moje posty? Nie widziałam, że wcześniej też był mój.
Odpowiedz
http://allegro.pl/vtech-kidipet-zegarek-...46859.html
Myślę, że będzie to fajne!
Odpowiedz
Szkoda, że takie drogie. :/ Już Lucky check wychodzi dużooo taniej, a wydaje się być w sumie.. fajniejszy. No ale nie wiem, nigdy nie widziałem nic o tym zegarku, opcje może brzmią fajnie, ale no wiadomo.. nigdy się nic nie wie.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
http://olx.pl/oferta/oryginalne-tamagotc...e9a2c96c49
Fajne to jest tylko, że drogo.
Wogóle za taką cenę opłaca się kupować?
Bo ja swojego klona nano puppy za 8 zł kupiłam na allegro.
Odpowiedz
Wysłałam e-maila czy nie sprzeda go trochę taniej zobaczymy co mi odpisze.

EDIT:
Napisał mi, że nie spuści ze zwierzaka z ceny 50 zł.
Szkoda chciałam kupić tego klona dinusia w typie nano a kasy nie mam bo mi się z tego typu podobają.
Odpowiedz
Ktoś się orientuje o ile chodzi to elektroniczne zwierzątko z Gwiezdnych Wojen? :"D
Odpowiedz
Ok, dzięki za nazwę, będę mogła sobie szukać Duży uśmiech
Są faktycznie nieco drogie, kosztują ponad 200zł nowe, ale używane już nawet za 140 zł.
Odpowiedz
To są inne prócz Yody? OO: Nie widziałam nigdy xD Pod jakim hasłem tego szukać na allegro? Normalnie pod "Giga Pets"? Czy jakieś kombinowanie z "elektroniczne zwierzątko"? XD
Odpowiedz
Wyszedł Yoda, Rancor i R2D2. Oczko
Odpowiedz
http://www.amazon.com/Star-Wars-Giga-Pets/dp/B000TFQMFS Na Amazonie jest akurat jakiś całkiem tani *u* Może kiedyś się skuszę.
Odpowiedz