Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto napisze ostatniego posta ten wygrywa xD
O boże... xd Cóż, ostatnio jest coraz więcej dowodów na to, że niektórzy robią bardziej brudne rzeczy niż przeciętni ludzie...

Jak byłam mała... Byłam święcie przekonana, że zabawki są jak z "Toy Story" i że skaczą mi po łóżku jak śpię. xD
Odpowiedz
Mnie w dzieciństwie strasznie katechetka nastraszyła, że zjedzenie kaszanki, to jak bilet do piekła w jedną stronę. :x
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Szatańska kaszanka!!!
Odpowiedz
Mam miejsce w piekle już zaklepane!!! XDDDDDDDD
Odpowiedz
Nigdy się tego nie dowiedziałem, po prostu powiedziała, że kaszanka jest bardzo-bardzo zła i nie wolno jej jeść. Może o krew chodzi.
Odpowiedz
Ale wiesz z czego się robi kaszankę? Tej krwi to bym się najmniej obawiała... <bueee>
Odpowiedz
Anooo, chyba tak, może chodzi o całość, sam nie wiem. :x Katechetka też informatyki uczyła, to kto ją tam wie co w internetach czytała. XD
Odpowiedz
W sumie różne są na to przepisy, czy coś... ale kurde, ja lubię kaszankę, mimo wszystko. .__________. Tzn., tylko taką od cioci ze wsi i to w sumie raz na rok, ale jednak.
Odpowiedz
Mi chodzi bardziej o to w co się tą kaszankę wpycha i jakoś nie wydaje mi się, żeby to myli dokładnie, co do milimetra.... Podejrzany
Odpowiedz
Nie jem kiełbasy. :X Ale myśl o jedzeniu wypchanego zwierzęcego jelita mnie brzydzi. Duży uśmiech
Odpowiedz
Jak o tym myślę, to dobry argument by zostać wegetarianinem. D:
Odpowiedz
Ja bym nie mogła bez mięsa, za bardzo lubię ten smak. <3
Odpowiedz
Ja to od dziecka byłam karmiona wszelkimi podrobami samymi więc mnie kompletnie nie rusza co wrzucają do kaszanki czy parówek.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Jeszcze do mnie nie dociera, że mam ferie. ;v;
Odpowiedz
JAK JA CHCIALABYM MIEC TERAZ FERIE ALBO NAJLEPIEJ WAKACJE jeju
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości