11-01-2015, 01:52
Włączenie mojego nowego komputera. <3
|
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
|
|
14-01-2015, 20:32
Kolega do mnie podszedł po zajęciach i mi powiedział, że bardzo ładnie mówię i że słychać, że zrobiłam ogromny postęp z akcentem. ^_^
14-01-2015, 21:05
"idź hoduj nietoperze" bhahaahahadjah
14-01-2015, 21:47
Inka. Boże. Ona ma zdjęcia które ja wyparlam z pamięci i teraz będą mi się po nocach snic, wyje ze śmiechu od godziny srsly XDDDDDD.
22-01-2015, 19:29
EJ, JA MAM ŚPIEWANIE NA PS3!
Ciekawe, czy można sobie gdzieś na to ściągnąć piosenki z Frozen, hohohoh. <33 i w ogóle, pamiętasz? -> https://www.youtube.com/watch?v=tA53EsnzlIg Paczuszka od Michu dzisiaj przede wszystkim. ;u; ![]()
23-01-2015, 21:30
Byłam w szpitalu z mamą i siostra, ja gościnnie więc w takim innym pokoju czekałam pilnujac torby mojej mamy. No i nudziło mi się, więc włączył mi się tryb kleptomanki XDDD i zwinelam parę jakichś druczkow do wypełniania przez lekarzy, maseczki i w ogole. A ze nie mialam gdzie zbytnio schować, to wsadzilam do mamy torby. Potem mama przyszła, wzięła torbe i poszla gadać z lekarzami. Rozmawia z nimi i coś miała wyciągnąć z torby, otwiera a tam wystają i wypadaja te rzeczy które zawinelam bo były fajne. XDDDDDDDDDDDDD wyszła na jakąś kleptomanke przeze mnie, boze płacze. XDDDDDDD
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|