Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
Ogólnie kolorowe mi się podobają, ale bardzo odrzuca mnie to, że nie są po angielsku :c Wiem, że ten japoński nie jest jakąś dużą przeszkodą, ale lubię (przynajmniej w miarę) wiedzieć co i jak, móc sobie normalnie przeczytać. Jest wprawdzie angielski patch do P's, ale ono akurat niestety nie bardzo mi odpowiada (m. in. przez wygląd), najbardziej podoba mi się iD L. Przez chwilę nawet zastanawiałem się nad zakupem anglojęzycznej wersji iD L, ale ta cena raczej nie zachęca ;p
Ale pooglądać zawsze bardzo miło, więc chętnie oglądam Wasze zdjęcia, czytam pamiętniki itd. Duży uśmiech
Odpowiedz
Powiem Ci, że jakbyś sobie sprawił iD L to byś go już nie wyłączył i głupio sobie odmawiasz mega frajdy, serio. Te dialogi tam są tak bezmózgie, że aż boli po ang.....
Odpowiedz
ahhh ajk fajnie mieć +C ... moze keidyś też będę miała ...

Co do Lucka to prawdziwy z niego pies na baby ^_^ , szybko się zakręcił i już ma nawet synka :3
Dobrze że ty będziesz sie zajmować dzieckiem ... bo w jego wieku i z jego wadą wzroku ...
Odpowiedz
Ile on miał lat jak się zamienił w staruszka? Bo też mam Gozaru i chcę go przetrzymać. xD
Odpowiedz
Hmn, Thom, rozumiem, ale Carol ma rację... te dialogi to coś na zasadzie 'moja ulubiona potrwa to zupa pomidorowa', no i z czasem jak się wszystkiego wyuczysz, to serio nie ma żadnych przeszkód. Może kiedyś się jednak przekonasz.. Oczko
Monika, +C to serio fajna wersja, zdecydowanie warto rozważyć jej zakup. Język No ja wiem, Lucek był jaki był... ale powiem Ci, że Marian to ledwo się narodził i już stary jak świat jest..xD
Carol, dokładnie 10 lat. Duży uśmiech
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Dżizyz, mój ma dopiero trzy... xD
No, właśnie to jest fajne jak się wyswata dwa staruszki, że potem nie rodzą się 'zwykłe' dzieci. ^_^
Odpowiedz
Dzięki za zachęty, przemyślę to Uśmiech
Odpowiedz
Uwielbiam Akai, jest super urocze! Tylko szkoda, że kontrast jest raczej słaby.. ale wszystko inne idzie jak najbardziej na mega plus.

I believe I can fly...
[Obrazek: sRsGzwB.png]

I believe I can touch the sky...
[Obrazek: 6in6v2v.png]

Okazało się jednak, że ani to chmury, ani to niebo, a najwyżej podłoga..
[Obrazek: WbEPk2G.png]

No trudno, przynajmniej twarzyczka nie ucierpiała.
[Obrazek: HtpYqEt.png]
Odpowiedz
A drugie??? A łączenie??? WE WANT MOAHR!!!
Odpowiedz
Jezu, niewierze, włączyłem przez Ciebie i drugie Akai, jak tylko podrośnie to się tym pobawię i dam zdjęcia. Duży uśmiech Co prawda nie wiem jak ogarnę trzy włączone tmgc, ale dobra. XD
Odpowiedz
Uwielbiam te animacje jak się bawią tymi różnymi zabawkami. Duży uśmiech
A ja mam zaś ochotę włączyć moje v2, też bym miała 3... xd Na razie mam Akai i +C no i ogarniam je w ten sposób, że je po prostu pauzuję jak wychodzę na uczelnię. Oczko
Odpowiedz
Michu, dzięki. Duży uśmiech Właściwie to ja mam głównie problem z noszeniem tego. Bo w plecaku mam jedną, no góra dwie kieszonki gdzie mogę spokojnie tmgc w pokrowcu wrzucić, a po kieszeniach tego kitrać nie chcę. Mam nadzieję, że Ci dzisiaj to Akai przyjdzie. ^^
Carol, nooo, animacje są genialne. <3 Odpalaj v2, to super wersja, muszę sobie je kupić w końcu! Duży uśmiech Ja właśnie pauzować nie chcę, bo na nudnych lekcjach to głównie gram w jakieś gry na tmgc.

edit/
Okej, postanowiłem trochę przerobić mój pamiętnik na bardziej log, by wrzucać coś częściej (z większą ilością zdjęć), a od czasu do czasu jakiś dłuższy tekst. Uśmiech

Obecnie mam włączone moje dwa iD:
[Obrazek: 19DlBVO.jpg]

Oraz pomarańczowe v4,5:
[Obrazek: ThRgQfR.png]
Jakby ktoś był ciekawy - pudełeczko jest po cukierkach, zostawiłem je sobie na moje tabletki, ale w sumie tmgc świetnie się w nim mieści, więc ma jednak całkowicie inne zastosowanie. Uśmiech Do góry przykleiłem materiał, potem jeszcze wykleję środek by się tmgc nie zarysowało.

Mam włączonego jeszcze Cheeks Chana, ale na to poświęcę chyba całkowicie osobny post.

Powpisywałem sobie też wczoraj trochę kodów na iD (głównie zielone). + No i jestem oczarowany 'królewskim' wystrojem domu, szczególnie kuchnią:

[Obrazek: RTYx4Hw.png]

[Obrazek: pNMa1Jo.png]
Odpowiedz
Żółte ID oraz ID L jest naprawdę przepiękne. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Dzięki, też tak myślę. Właśnie mam sobie zamiar kiedyś kupić jeszcze żółte iD L, albo P's.
Odpowiedz
Żółte ID na twoich zdjęciach wygląda jakby było Złote @_@ (genialnie)

A pomysł z pudełkiem ekstra XD nie obrazisz się jak sobie sprawię podobne
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości