Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.:: Michu & Carol ::.
Super wygląda <3 Eh, szkoda, że nie mam jak wysyłać do mojego tamcia rzeczy, bym takie bajery porobiła... ;c
Odpowiedz
Mweeee! Włączyłam trzy Tamy na raz. xD

[Obrazek: tumblr_ni8s6eP1Je1soif0yo1_500.jpg]

Pani Gozarutchi i pan Gozarutchi na dniach będą brali śluby i robili dzieci. Język

Fajne jest to, że mogę je łączyć tez z Akai. ^_^

[Obrazek: tumblr_ni9puiJYFk1soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
Śliczne jest to akai, aż się mojego doczekać nie mogę.. <<
W ogóle szczęścia dla państwa Gozarutchi!XDD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
v3 i v4 już mi się jednak zdążyły znudzić xD więc chyba też sobie włączę moje czarne jak ma dusza TamaGO. Duży uśmiech
A włączysz to, co masz ode mnie? ^___^
Odpowiedz
Ja właśnie też nie pamiętam, bo kiedyś miałaś jeszcze białe i zielone. xD
Jak polowałam na nowe TamaGO to chciałam albo czarne albo właśnie takie jakie Tobie odsprzedałam, bo te dwa są najładniejsze ze wszystkich. I akurat się wtedy czarne pojawiło za bardzo fajną cenę, chyba 50 zł a w pięknym stanie. ^_^
Ok, idę po śrubokręt i baterie... xD
Odpowiedz
O rany Michu ! Jakie super słodkie Tama-GO , kupiłabym takie dla samej chamametchi :3
Odpowiedz
Omg, śliczne macie TamaGo! Właściwie jestem zbyt leniwy by sprawdzić, faceplaty nie pasują do 4U, nie?
Odpowiedz
Nie pasują. Uśmiech
Odpowiedz
Haha, też miałbym problem z wyborem wersji, którą wyłączyć. Duży uśmiech Cudowne zdjęcia! No i świetna tapetka w 15th, skąd masz? :>
Odpowiedz
Omgg, to pewnie mam.. XDDD Nigdy się na tapetkę zdecydować nie mogę, to koniec końców nie pamiętam co mam. XD
Odpowiedz
Omg Michu, taaaaak!! Też ją widziałem, skojarzyła mi się z tym plemieniem Majów, czy coś, serio genialna jest!
No i też mam jak Ty - wolę takie serio pokoje/pomieszczenia, a nie coś w stylu sklepu/dworu właśnie. Niektóre są serio ładne, ale jakoś tak... dziwnie. Szczególnie jak tamek wychodzi z domku na podwórko, a wystrój mojego domku to grota...XDDD
Odpowiedz
Oj Michu! Też mam te tapete w moim iD L Anniversary Duży uśmiech
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
No dobra... Jak Michu ożywiła nasz kącik, to byłoby wstyd teraz nie wrzucić czegoś od siebie. xD

Do wczoraj miałam włączone Famitama, Tamagotchi Plus i Music Star:

Takarotchi:
[Obrazek: tumblr_nlmtjoN0jc1soif0yo1_540.jpg]

Mame Family!
[Obrazek: tumblr_nlmbvgNoqM1soif0yo1_540.jpg]

Makiko. Oczko
[Obrazek: tumblr_nlmtixxVsW1soif0yo1_540.jpg]

Ale, że mi się już znudziły, to był czas na zmianę. Włączyłam więc moje nowe piękne Keitai:
[Obrazek: tumblr_nlogjnb2sJ1soif0yo1_540.jpg]

Oraz EnTama CYOI. Boże!!! Jakie to ma ekstra super słodkie gry!!! <333
[Obrazek: tumblr_nlogjnb2sJ1soif0yo2_540.jpg]
Odpowiedz
To nie jest v2, to japońskie Tamagotchi Plus, odpowiednik angielskiego v1. Oczko
Nie ma japońskich v2, wyszły Plus, a po nich Keitai. Uśmiech
Odpowiedz
Śliczne jest to Cyoi i keitai. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości