Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dziękuję Tobie, Tobie, a, i Tobie też.
Awww, kocham Was wszystkich. ;____;

Hilla, mnie też usunęli. >> Tego emaila już nie pamiętam nawet. XDDDDDDDDDDDDD Ale simsów nie zapomnę! ;u;
Carol - same here. ;u; Czas się ogarnąć! XDDD
Omg, Maciek, tak. TYPOWY TAMAFAN! XDDDD

Michu, to takie kochane. ;__; Natsume Yuujinchou też zawsze będzie moim ulubionym anime, coś w nim jest takiego... wspaniałego. ;w; Cieszę się, że Ci się podoba. ;;;;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Awwww Michu, to takie cudowne. ;______; Ja też Ci straaaasznie za wszystko dziękuję, Twoje rady niejeden raz mi strasznie pomogły. <33 I w ogóle...kjhfbasgg <33
*Huuuuuuuuuuuuuuuuug*

Inka, musimy kiedyś zrobić naszą stronę z memami..XDD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
No więc tak : Carol- Dzięki że pomogałaś mi, byłaś cierpliwa i ogólnie że próbowałaś mi pomóć choć byłam natrętna itp. Dziękuję że wprowadziłaś mnie w to forum.Postaram się zachowywać dojrzale. Michu and Inka - Dziękuję za pomoc, przenoszenie moich tematów do innych działów, zwracanie mi uwagi itd.
Odpowiedz
(16-01-2015, 22:05)Inka napisał(a): Lyree.
Pufa! <3 Dziękuję za wszystkie kłótnie, wszystkie fora które razem przeszłyśmy, za trojana kiedy chciałaś się pogodzić, za te wszystkie zdjęcia, za nasze spotkania, za froyo i kanapkę, za szukanie taksówki, za colę na środku parkingu...
Za wysłuchiwanie mnie, dawanie mi kopa żebym szła się uczyć, za smsy, lamy, pufy, fufy, filary, wszystko. Ile się znamy? 7 lat? CAŁE ŻYCIE.
Za wprowadzenie mnie w m&a, serio nie wiem gdzie bym teraz była gdyby nie to... o,o
Za chlep trzosnkofy, goniącą nas kobietę, głupawe telefony (co to było? o śmietniku? XDDDDDDDD). Przyjedź jeszcze do mnie, ten sklep w którym byłyśmy strasznie się zmienił!
Kocham Cię.

(.....)

Powinniśmy się kiedyś wszyscy razem spotkać.

<3<3<3
Dziękuję Ci Inka za to, że wytrzymujesz ze mną przez cały ten czas, za wszystkie nasze przygody w Internecie, zarowno te najstarsze jak i za to jak jeszcze ze dwa dni temu wyłam ze śmiechu, za to że masz zdjęcia z całego mojego życia i pamiętasz rzeczy o których ja dawno zapomniałam, i w ogóle za to że jestes i ze Kocham Cię bardzo ♥♥
I POPIERAM IDEĘ WSPOLNEGO SPOTKANIA
BLAGAM BLAGAM ZROBMY SE WSZYSCY RAZEM SPOTKANIE W WAKACJE CZY COS

btw Inka
Lisette napisał(a):Inka - za nasze stare czasy, bo to jedne z najlepszych czasów dla mnie wciągu tych ponad dwóch lat spędzonych na forach. <3
gdy jeszcze dziękowałam Ci za dwa lata a teraz to już 7 omfg ;-;
Odpowiedz
Michu: Tobie mam za co dziękować. Przede wszystkim za to, że jesteś. Za to, że mogę do Ciebie napisać jak mi się nudzi albo jak się stanie coś śmiesznego. I za to, że mogę czasem do Ciebie zadzwonić i wtedy zawsze mówimy jednocześnie, bo każda chce powiedzieć tak dużo, że się nawzajem przekrzykujemy. xD I za te nasze wymiany prezencików i zwierzątek elektronicznych. Za to, że mnie rozumiesz jak nikt inny, jakbyś niemal siedziała w mojej głowie. Za to, że nawet jak się strasznie uniosę to Ty i tak mnie wspierasz, bo wiesz, że jestem impulsywna jak szlag. xd Za to, że zawsze komplementujesz moje szydełkowe i szyte twory i sprawiasz, że chce mi się ich robić jeszcze więcej. Za to, że potrafisz mi zawsze doradzić i mnie zawsze wysłuchasz jak siedzi we mnie coś negatywnego albo jak mi ktoś przykrość zrobi - wtedy zawsze sprawisz, że się uśmiechnę. Uśmiech Za to, że dzięki Tobie uświadomiłam sobie, że bycie sobą i bycie innym niż pozostali 'w naszym wieku' jest ok, jest wyjątkowe i wcale nie trzeba być nudnym szarym Kowalskim jak się jest dorosłym. I za to, że mnie do siebie zaprosiłaś - w tym roku na serio się postaram przyjechać! I wtedy będziemy robić ciasteczka, nauczę Cię szydełkować, połączymy nasze Tamagotchi i w ogóle będzie super. Duży uśmiech
Mogłabym tak wymieniać i wymieniać, ale myślę, że Ty wiesz. Dziękuję Ci za całokształt. Za to, że jesteś moją najlepszą przyjaciółką i mimo, że się jeszcze nie widziałyśmy na żywo, to mam z Tobą o wiele większą więź niż kiedykolwiek miałam z osobą, z którą się znałam i przyjaźniłam od gimnazjum. Widać tak miało być. Serce Wiesz, że Cię kocham. Oczko

Maciejo: Ty to jesteś taki nasz rodzynek-promyczek. Jesteś jedną z najbardziej pozytywnych i kochanych osób jakie znam. Może i nie gadamy ze sobą często ani o nie wiadomo czym, ale bardzo, bardzo Cię lubię i czułabym ogromną pustkę gdybyś nagle zniknął z naszego grona. I za to Ci dziękuję, za tą pozytywną energię, którą rozsiewasz po całym forum. ^_^

Inka: Ja wiem, że między nami nie było super kolorowo. Ale chcę Ci podziękować za to, że te nasze kłótnie mimo wszystko były konstruktywne, na poziome, a nie na zasadzie "rzryj kópe pauo lolz". XDDD
Mam szczerą nadzieję, że teraz, jak już obydwie wiemy, że takie kłótnie i dogryzanie sobie nie mają sensu, to będzie tylko lepiej i milej. Oczko Bo czuję, że mamy ze sobą więcej wspólnego, niż się nam wydaje.

Hilla: Za te nasze pogaduszki do poduszki na skype. Za Twoje randomowe fakty, które mnie zawsze jakoś zszokują. xD I rozmowy na te bardziej poważne tematy.
Ta nasza znajomość ma bardzo, bardzo fajny potencjał, musimy ze sobą więcej pisać! ^_^

Bella: Mega miła, pozytywna osóbka - zawsze taka byłaś i nadal jesteś. I przede wszystkim dziękuję za to, że wróciłaś do nas. <3 Ale nie idź sobie już, okej? xD

Lajri: Za to, że czasem walisz śmieszne teksty na forum i zawsze mi to poprawia humor. xD

Rhaenys: Za to, że pomimo, że się czasem zetniemy to nie chowamy do siebie za to urazy i potem normalnie ze sobą rozmawiamy. Mam nadzieję, że pewnego dnia mi przemalujesz jedną z moich monsterek, bo ta Spectra wyszła Ci niesamowicie pięknie! A jak już to zrobisz to za to też Ci podziękuję. xD

Wszyscy inni: Bo jesteście i wypełniacie to nasze nieco zapomniane forum. Bez was byłoby tu pusto i nudno. Oczko
Odpowiedz
Cytat:Bella: Mega miła, pozytywna osóbka - zawsze taka byłaś i nadal jesteś. I przede wszystkim dziękuję za to, że wróciłaś do nas. <3 Ale nie idź sobie już, okej? xD
Awww, dzięki. ;_; Obiecuję zostać na trochę dłużej!
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Awww Carol, jakie to miłe! ;u; Zwłaszcza, że w realnym życiu często słyszę, że jestem raczej smutny, więc cieszę się, że jednak tak nie jest... Duży uśmiech no przynajmniej tutaj..
Też się cieszę, że Cię znam, wierz mi lub nie, ale tym co robisz strasznie mnie inspirujesz!

Serio musimy się kiedyś gdzieś spotkać, wynająć sobie jakąś salkę, przytargolić śpiwory i no... : D
Odpowiedz
Och Carol (prawie jak z tego głupiego filmu xD) DZIĘKUJĘ! Nie potrafię chować urazy do ludzi, tymbardziej do tych, co są wierni sobie i swoim poglądom (poważnie - szacunek) Uśmiech
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Michu dziękuje bardzo za miłe słowa Uśmiech, szczególnie że nie jestem tutaj długo. Tak mi się cieplej w serduszku zrobiło.
Odpowiedz
Dziękuję Ince za pomoc z angielskim, zarówno z nauką jak i wsparcie mentalne! <3
I wszystkim dziękuję, którzy w ten czas mojego i nie tylko maratonu maturalnego tutaj nas wspierają. :3
Odpowiedz
Aww, nie ma za co. <33 Dacie sobie wszyscy radę na pewno! 8)
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Bardzo Dziękuję Maćkowi za to, że mi sprowadziłeś nowe 4u i dziękuję Ci bardzo za v5 żółte jest naprawdę śliczne. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Nie ma sprawy Dogz, bardzo się cieszę, że mogłem pomóc i że moje v5 znalazło nowy, dobry dom. Oczko
Odpowiedz