Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wirtualni przyjaciele Dogz :)
Przepraszam, że rzadko opisuję losy Tamków, ale kompletnie na to czasu nie miałam więc staram się to nadrobić.
U mnie nic szczególnego się nie wydarzyło. Niedługo dojdzie mi w styczniu chyba TMGC P's dream coffret i będę je tutaj opisywać jego losy. Jak sprzedam swoje żółte P's będę częściowo miała uzbierane na wymarzone 4u.

A a TMGC mam postacie nie chce mi się wymieniać nazwy postaci więc wstawię swoje zdjęcia:

Oczywiście Tamek w v4.5 Otokitchi jest najstarsza. Uśmiech Lubię tą postać.

EDIT:
Bardzo lubię swoje v3 w motylki. Michu też ma taką obudowę v3 w swojej kolekcji
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Śliczne to P's. ;___; I ozdobione kwiatkami v4.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Dogz, co planujesz teraz wyhodować? W ogóle zadowolona z pierca jesteś? ^^
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
To v4 w kwiatuszki jest piękne, pomyślałam sobie, że nie znam takiego wzoru, a to przecież moje, tylko ozdobione. Duży uśmiech

Ładne zdjęcia Ci wychodzą, czytelne bardzo.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Dziękuję bardzo. To v4 mam od Osu i ona go ozdobiła tylko obudowa v4 wyblakła na taki morski kolor a z tyłu jest niebieski.
Odpowiedz
Ta, skąd ja to znam, moja zrobiła dokładnie to samo. I to v4.5 w postacie Ura też...

Czekam na fotki P's z piercem, bo podoba mi się strasznie to wymienianie dodatków. Duży uśmiech
Odpowiedz
No więc moja Nokobotchi jest teraz Coffretchi. Uśmiech Aktualnie zdobyła dwa puzzle muszę zarobić jeszcze na ubrania, żeby zdobyła jeden puzzel.
Tera moja kochana Coffretchi śpi już.

Mój P's z piercem Dream Coffre

EDIT:
Z pierca jestem zadowolona bardzo zawsze coś niż nic. Uśmiech
Odpowiedz
Ta postać ładnie wygląda, dochodzi od tego Pierce'a czy w ogóle jest w tej wersji?
Odpowiedz
Z pierce'a.
Odpowiedz
Aktualnie mam w P's 3 generację i mam w nim Benitchi z Tama Deco Pierca już wyhodowałam wszystkie 3 postacie z Tama Deco Pierca Dream Coffret. Przed Benitchi miałam postać męską Startchi.

Potem spróbuję zdobyć z Tama Pierca Love&Melody Lovelitchi. Uśmiech
Odpowiedz
(26-01-2015, 21:18)Michu napisał(a): A jak je zdobyłaś, to one się potem w tej "książeczce" pojawiają? Tzn w ikonce z książeczką, gdzie są wszystkie zdobyte postaci.

Tak Uśmiech te postaci zdobyte z pierców pojawiają się w książeczce i tam już zostają :3 , niestety nie odblokowują nowych kawałków planu budowy rakiety :/ , więc i tak trzeba odblokować oryginalne 32 postaci (nie wiem czy dobrze zapamiętałam liczbę postaci Język )
Odpowiedz
Fajne to dream coffret. A mi wystarczy to moje żółte, też takie ładne. A w ogóle to jeszcze planuję inne kupić, pewnie ze dwa P's, jedno 4U i trzy iD.
Odpowiedz
(26-01-2015, 21:45)Michu napisał(a): UGHHH, a ja właśnie miałam nadzieję, że odblokują. XDDD Dzięki za info.

oj ale przecież w P's bardzo łatwo odblokować wszystkie postaci :3 ... nie tak jak w IDL =_=

Odpowiedz
W iD L można banalnie oszukać mając dwa tmgc. Nie potrzebujesz aż 6... XD
A jak nie masz 3 P's żeby je połączyć na raz to nic z tego. I nie ma tego jak obejść.
Odpowiedz
(27-01-2015, 10:37)Michu napisał(a): Niestety nie, bo żeby odblokować dwie postaci specjalne, to trzeba się połączyć co najmniej z trzema p's naraz, ja mam dopiero dwa p's, więc cały czas tamtych dwóch postaci odblokowac nie mogę. :<

Oh ... chyba że tak. A o które postaci chodzi ?? Bo ja chyba jestem w ciemnym lesie jeśli o to chodzi Język

(27-01-2015, 15:21)Carleesi napisał(a): W iD L można banalnie oszukać mając dwa tmgc. Nie potrzebujesz aż 6... XD
A jak nie masz 3 P's żeby je połączyć na raz to nic z tego. I nie ma tego jak obejść.

A jak oszukać IDL ?? Bo nie wiem Smutny ja byłam pewna że muszę mieć 6 tamasiów
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości