Dopsz. Czas troszkę odświeżyć temat.
Wczoraj dostałam śliczne Silver Blue iD, które odkupiłam od Belli. Jestem nim wręcz zachwycona. <3
OFC od razu je włączyłam, po wcześniejszym przeczyszczeniu (już mi w nawyk weszło, serio).
Wykluł mi się mały chłopczyk - nie żeby to dla mnie jakaś niespodzianka była biorąc pod uwagę ostatnie 3 generacje w moim 4U. xD
Dziś zlokalizowałam mój telefon do przesyłania rzeczy przez podczerwień i wgrałam sobię parę fajniastych rzeczy, np. 4 śliczne tła do pokoju głównego: dwa związane z "Władcą Pierścieni", jedno to, które miałam wcześniej w moim zielonym iD (można je znaleźć gdzieś na początku tego tematu - ma w tle pentagram), no i jedno tło związane z Devilgotchi. Czyli generalnie mrocznie.

Ale spoko! Na początku grudnia będą z kolei motywy zimowo-świąteczne.
Wgrałam też dwie gry: jedna taka z muszelkami i trzeba pamiętać co w której muszelce było i dopasować pary, no i ta oszukana z 9999 GP. A, i jeszcze dwie lokacje, takie dziwne jakieś, z losowaniami związane obydwie. ^_^
A tu właśnie tło z "Władcy Pierścieni" - Rivendell. <3
Z kolei w moim TMGC4U mam już ósmą generację - chłopczyk - i jak na razie miałam tylko 2 dziewczynki... Niefajnie. :<
Tu mój meduzik i faceplate 'kawaii fruit', który sama zrobiłam z tych ozdobnych taśm klejących z Biedronki.
Udało mi się wyhodować Orenetchi - teraz już mam wszystkich pięciu chłopców.