Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak spędzacie tegoroczny sylwester?
Ja też noszę.
Tak, wbrew pozorom to w tłumie najłatwiej komuś zrobić krzywdę i to nieposprzeżenie. Bo tyle ludzi, że łatwo się wmieszać, no i odejść.
Jezu Carol Smutny( Nastraszyłaś mnie.
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Kuzynka potwierdziła, że będzie ;u; Gdyby tylko brat gdzieś szedł to by było IDEALNIE, bo dom cały dla nas xDDD Hohohohohoho.
Super że z nocowania jednej osoby wyszło na to, że będę miała ich 3 i jedna której nawet nie znam, w moim małym mieszkanku, jak ja w ogole nie lubię nikogo gościć oprócz jednej przyjaciółki, a tu kurde.. x.x i impreza na którą miałyśmy iść odwołana więc idziemy na jakąś inną, znów totalnie obcy ludzie i ciągle jakieś problemy. Średnio mi się to wszystko widzi.
No u mnie się też zmieniło, bo się okazało, że rodzicom się nigdzie jechać nie chce i będą siedzieć w domu i marudzić.>.< A chciałem tylko sam filmy oglądać. ;;
[Obrazek: usRtoXY.png]
A mi się na szczęście poprawiło, koleżanka wcześniej wróciła od rodziny i mam zaproszenie na domówkę do Gdyni. Duży uśmiech
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
A u mnie siostra ma nocować z mężem i dzieciarami, wtf. ://///// Mama by musiała pewnie ze mną spać, o co to to nie. Mam nadzieję że mama ją przekona aby nie nocowała.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Hmn, mnie nawet nie wypaliła konferencja na gadulcu bo ktoś jednak woli wyjść do znajomych "już mi się totalnie nie chce, no ale muszę iść : (((((((((((((( ale kurde, no nikomu się nie chce Smutny(((((((". Współczuję, biedula.
Chyba obejrzę zatem więcej filmów niż myślałem. B|
[Obrazek: usRtoXY.png]
INBAAAAA
http://instagram.com/p/xRmH3qCB-9/?modal=true
http://instagram.com/p/xSCMJzCB4N/?modal=true
Katetchi, pomyliły Ci się działy...? o.O
Sylwestra spędziłam oglądając Króla Szamanów. Zatęskniłam jakoś za starymi bajkami z Jetixa. A wciągnęłam się tak, że oglądałam do trzeciej nad ranem.

Koleżanka z klasy proponowała mi domówkę, ale gdy wspomniała o alkoholu, to odmówiłam.
^ KOCHAM SHAMAN KINGA!! ;_; Jedno z moich ulubionych anime z dzieciństwa.

U mnie w końcu siostry nie było, to spędziłam większość przed kompem wyżalając się wzajemnie mojej ex z brudów z zeszłego roku a potem wyszłam z mamą na chwilę by swoje tam rytuały zrobiła.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Hah, sylwester jak co roku, przed komputerem spędziłam~ Gdzieś od 17 rysowałam głównie, ale około północy już tylko myziałam tym rysikiem po tablecie i nic produktywnego nie robiłam poza przeglądaniem internetów. Aż się dziwię, że nawet żadnego serialu ani filmu nie obejrzałam. .-.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
(01-01-2015, 18:11)Hilla napisał(a): ^ KOCHAM SHAMAN KINGA!! ;_; Jedno z moich ulubionych anime z dzieciństwa.
To piątka! ^_____^
/offtop/
Przecież nastolatki nie piją alkoholu, duh.

My spędziliśmy czas na gadaniu, robieniu (i konsumowaniu) pysznego żarcia, oraz graniu w Dixit.
LINK DO ARTYKUŁU NA TEMAT GRY

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości