Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
Jakie macie plany na tegoroczny sylwester?
Ja Wam powiem, że bardzo kreatywnie - prócz ustalonej daty (XDDDDD), nie mam żadnych planów. Prawdopodobnie w tym roku zostanę sam w domu, bo rodzice wyjeżdżają do znajomych i nie wiem, obejrzę pełno filmów, czy coś.
Liczba postów: 3,419
Liczba wątków: 46
Tamagotchi: 17
Tradycyjnie spędzam sylwka z przyjaciółką i może ktos jeszcze wpadnie, szczegóły jeszcze nie ustalone ale prawdopodobnie dla odmiany u mnie. :3 (ostatnio bylo tak ze ja zaprosiłam wszystkich i ogarnęłam wszystko a potem całą imprezę przeniosłam do koleżanki bo okazało się że u mnie nie da rady XDDDD pierwszy raz szykuje się sylwester u mnie, ale cóż będzie kameralnie bardzo. XDD)
Liczba postów: 755
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: v. 3, v. 5,5
Jak co roku u babci z TVN/TVP2/nie wiem gdzie jeszcze lecą jakieś te koncerty xD. Już sobie nawet nie potrafię wyobrazić, że bym go miała jakoś inaczej spędzić. Moja babcia narobi pełno pysznego jedzonka i będę jadła pół nocy, bo to jedyna noc w roku, kiedy mam dozwolone jeść po 20:30 xD.
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
Ja od początku liceum zaczełam chodzić na imprezy, które organizowała moja koleżanka z klasy w kancelarii swojego taty. Zawsze świetnie się bawiłyśmy, a rok temu poszłyśmy na odliczanie i fajerwerki na molo w Sopocie i było mega super. W tym roku taka wersja odpada, bo straciłyśmy lokal (jej tata ma wspólnika czy coś) więc chyba wrócę do gimnazjalnego sylwestra z przyjaciółką przed tv.
mam zaproszenie do kolegi z klasy do Starogardu Gdańskiego ale jakoś nie widzę, żeby rodzice mnie puścili
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
Michu, ja też lubię raczej siedzieć w domu. Głównie dlatego, że od dziecka prześladuje mnie myśl, że jak wyjdę z domu, to bankowo jakiś fajerwerk trafi mnie w łeb. ;____; I w ogóle - jak ja nie rozumiem idei fajerwerk, serio. To nie jest ani ładne, ani ekologiczne, a oczywiście nikt po tym sprzątać nie chce...
W ogóle, sylwki z koncertami w tv i jedzeniem to chyba najlepsza opcja..XDD
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
My się spotkamy z bratem T. i jego żoną i będziemy grać w planszówki i Magic: The Gathering.
Teraz z koleżanką planujemy do kogoś wbić, bo nie widzi nam się kolejny samotny sylwester. A jak nie wypali to u mnie bedziemy we dwójkę. Zawsze coś.
Liczba postów: 3,251
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
Może zaproszę koleżankę, ale nie wiem, bo kuzynkę też bym chciała... Nawet zaoferuję, że sama po nią pojadę, o! ;u;
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Jak co roku sylwestra spędzam w domu.
Liczba postów: 3,419
Liczba wątków: 46
Tamagotchi: 17
A ja jednak najpierw będę miała dwie osoby u siebie, jakoś wieczorem jedziemy do znajomych jednej z moich koleżanek na imprezę, potem z rana wracamy do mnie i do 2 stycznia popołudniu jestem sama z kumpelą w domu. : DDD Jak ja z nią przetrwam tyle czasu bez przerwy. XDDD
Liczba postów: 3,251
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
Może kuzynka przybędzie- I koleżanka przyjdzie po północy... pisała, że zostanie do rana @@
Liczba postów: 930
Liczba wątków: 15
Tamagotchi: V3 V4.5 V5
Ja będę we Wrocławiu na rynku
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
Od czasu jak usłyszałam jak ktoś kogoś zadźgał nożem w sylwestra na takim rynku, to się boję wtedy wychodzić i mieć do czynienia z ludźmi... ;__;
Liczba postów: 930
Liczba wątków: 15
Tamagotchi: V3 V4.5 V5
W tłumie ludzi? Ja i tak zawsze noszę ze sobą gaz pieprzowy.
|