Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak spędzacie tegoroczny sylwester?
Jakie macie plany na tegoroczny sylwester?
Ja Wam powiem, że bardzo kreatywnie - prócz ustalonej daty (XDDDDD), nie mam żadnych planów. Prawdopodobnie w tym roku zostanę sam w domu, bo rodzice wyjeżdżają do znajomych i nie wiem, obejrzę pełno filmów, czy coś.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Tradycyjnie spędzam sylwka z przyjaciółką i może ktos jeszcze wpadnie, szczegóły jeszcze nie ustalone ale prawdopodobnie dla odmiany u mnie. :3 (ostatnio bylo tak ze ja zaprosiłam wszystkich i ogarnęłam wszystko a potem całą imprezę przeniosłam do koleżanki bo okazało się że u mnie nie da rady XDDDD pierwszy raz szykuje się sylwester u mnie, ale cóż będzie kameralnie bardzo. XDD)
Jak co roku u babci z TVN/TVP2/nie wiem gdzie jeszcze lecą jakieś te koncerty xD. Już sobie nawet nie potrafię wyobrazić, że bym go miała jakoś inaczej spędzić. Moja babcia narobi pełno pysznego jedzonka i będę jadła pół nocy, bo to jedyna noc w roku, kiedy mam dozwolone jeść po 20:30 xD.
[Obrazek: 1tLhpRw.png]
Ja od początku liceum zaczełam chodzić na imprezy, które organizowała moja koleżanka z klasy w kancelarii swojego taty. Zawsze świetnie się bawiłyśmy, a rok temu poszłyśmy na odliczanie i fajerwerki na molo w Sopocie i było mega super. W tym roku taka wersja odpada, bo straciłyśmy lokal (jej tata ma wspólnika czy coś) więc chyba wrócę do gimnazjalnego sylwestra z przyjaciółką przed tv.
mam zaproszenie do kolegi z klasy do Starogardu Gdańskiego ale jakoś nie widzę, żeby rodzice mnie puścili
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
W domu z mamą.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Michu, ja też lubię raczej siedzieć w domu. Głównie dlatego, że od dziecka prześladuje mnie myśl, że jak wyjdę z domu, to bankowo jakiś fajerwerk trafi mnie w łeb. ;____; I w ogóle - jak ja nie rozumiem idei fajerwerk, serio. To nie jest ani ładne, ani ekologiczne, a oczywiście nikt po tym sprzątać nie chce...
W ogóle, sylwki z koncertami w tv i jedzeniem to chyba najlepsza opcja..XDD
[Obrazek: usRtoXY.png]
My się spotkamy z bratem T. i jego żoną i będziemy grać w planszówki i Magic: The Gathering. Duży uśmiech
Teraz z koleżanką planujemy do kogoś wbić, bo nie widzi nam się kolejny samotny sylwester. A jak nie wypali to u mnie bedziemy we dwójkę. Zawsze coś.
Może zaproszę koleżankę, ale nie wiem, bo kuzynkę też bym chciała... Nawet zaoferuję, że sama po nią pojadę, o! ;u;
Jak co roku sylwestra spędzam w domu.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
A ja jednak najpierw będę miała dwie osoby u siebie, jakoś wieczorem jedziemy do znajomych jednej z moich koleżanek na imprezę, potem z rana wracamy do mnie i do 2 stycznia popołudniu jestem sama z kumpelą w domu. : DDD Jak ja z nią przetrwam tyle czasu bez przerwy. XDDD
Może kuzynka przybędzie- I koleżanka przyjdzie po północy... pisała, że zostanie do rana @@
Ja będę we Wrocławiu na rynku Uśmiech
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Od czasu jak usłyszałam jak ktoś kogoś zadźgał nożem w sylwestra na takim rynku, to się boję wtedy wychodzić i mieć do czynienia z ludźmi... ;__;
W tłumie ludzi? Ja i tak zawsze noszę ze sobą gaz pieprzowy.
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości