Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wymienię fioletowe ID L na inny kolor ID L lub sprzedaż
Chciałabym wymienić fioletowe ID L na ID L niebieskie lub żółtę, ale chętnie rozważę inny kolor obudowy oprócz różowego. Fioletowy kolor tej obudowy już mi się znudził.
Tamagotchi jest w dobrym stanie, ale wokół tej srebrnej ramki kolor obudowy fioletowy wyblakł nie wiem dlaczego może od użytkowania i ta srebrna farba już częściowo zeszła w końcu je 2 lata używałam. Szkiełko fioletowe nie jest porysowane, ale obudowa ma trochę rysek na ekranie najbardziej widoczne są ryski jak podświetli się ekran Tama zaznaczyłam czerwonym kółkiem gdzie są te najbardziej widoczne. Smutny Można to usunąć displexem mi displex już się skończył. I po przygodzie z p's już do kolorowych tama go boję się używać. Pozostałe ryski na ekranie są widoczne jedynie pod światło. Bardzo dbam o wszystkie swoje Tama te tama już ma około 2-3 lata było cały czas na chodzie przez ten czas ale technicznie działa bez zarzutu.

Jak nikt nie chce się wymienić. Mogę je sprzedać za 130 zł.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Chyba trochę sporo jak za taki stan, ja swoje niebieskie (nowe) za tyle kupiłem, no ale nie wiem.;;;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Tak ekran wygląda bo robiłam telefonem z fleszem. 2 lata je użytkuję bez przerwy, ale japońskie ekrany łatwo się rysują i mają prawo się porysować. Dbam o swoje Tama tak dobrze jak potrafię. Tylko te 2 ryski są widoczne pozostałych rysek naprawdę nie widać.

To za ile sprzedać za 100 zł może?
Odpowiedz
Jest brudne w rogach ekranu i ma zżółknięty kolor. Czemu chcesz je wymienić?
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Ten fioletowy kolor już mi się przestał podobać po prostu tym bardziej, że wyblakł po bokach słyszałam, że fioletowe mają tendencję do blaknięcia nie tylko u mnie tak było jeden użytkownik thiefpapillon jak sprzedawał ID L 15th annivesary to część fioletowej obudowy mu też wyblakła. Wolałabym żółty kolor ID L jest żywszy.

W rogach ekranu kurz już wyczyściłam suchą bawełnianą ściereczką.
Odpowiedz
Masz rację Michu.
Odpowiedz
100 zł? Za takie zjechane, odbarwione, porysowane iD L? Ne-eee... Na Twoim miejscu bym je zostawiła, bo ono się ani do jakiejś konkretnej sprzedaży nie nadaje, ani do wymiany.
Odpowiedz