Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Postanowienia noworoczne
Czyli coś co robi każdy pod koniec roku, ale w 80% nie wychodzi. Macie jakieś postanowienia na rok 2015?
Ja zdecydowanie chcę wreszcie ruszyć tyłek na koncert Crystal Fightersów, bo już 2 lata się zabieram. Stwierdziłem też, że warto byłoby zacząć jakąś pracę w te wakacje, co będzie chyba największym wyzwaniem, ale postaram się je zrealizować. Ach, no i zdecydowanie chce pisać dziennik, a raczej nie pisać, a wrzucać/wklejać w zeszyt bilety/kartki/itp. które mają dla mnie jakieś znaczenie.
I schudnąć.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Ja nie mam żadnych postanowień w sumie xD. W zeszłym roku jedynie miałam postanowienie, żeby jeść mniej słodyczy i robiłam tak do czerwca, a potem stwierdziłam, że to bezsensu xD. W tym nie mam żadnego pomysłu na jakieś postanowienie, bo nie mam czasu, żeby robić coś więcej niż robię teraz. Ogólnie to zeszły rok był chyba jedynym w którym sobie coś postanowiłam.
[Obrazek: 1tLhpRw.png]
Zdać sesję zimową i sesję letnią. Język
Ja nigdy takich postanowień nie robię, ale chyba po prostu spróbuję w następnym roku się częściej uczyć.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Nigdy nie robię postanowień noworocznych, nie mam takiego zwyczaju.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Newem.
Ja tam postanowienia sobie potrafię zrobić z dnia na dzień, więc ten....
Rok temu sobie ustanowiłam kilka i te, które były takie "konkretne" zostały spełnione.
Hm. Temat uwzględnia to, czy udały nam się zeszłoroczne postanowienia? xD

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości