Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SZUKAM GAZETY Z TAMAGOTCHI Z 1996/7/8/9
Witam!

Mam taką sprawę. Jako dziecko pamiętam w gazecie Popcorn/Bravo/Bravo Girl art. o tamagotchi - zaraz jak wchodziło. Ja jej już nie mam, może u kogoś się zachowała? Nie pamiętam dokładnie jak się nazywała i z którego roku była, jakaś młodzieżowa i na pewno przed 2000 rokiem. Najprawdopodobniej to Bravo Girl z 1997 roku. Redaktorka testowała pierwsze tamagotchi, było dużo zdjęć jak go zabiera wszędzie, jak siedzi z nim w wannie, opisuje jak się nim zajmuje itd. Bardzo zależy mi na tej gazecie, w sumie to na tym artykule. Może jakimś cudem ktoś ją ma? Opłacam wysyłkę i mogę zapłacić za fatygę.
Odpowiedz
Ja wiem, że mam jakąś gdzie był spory artykuł o v3, pełno zdjęć i opisów, więc coś podobnego, ale też fajnie opisane. Musiałbym poszukać. Jeżeli też by Ci na tym zależało to mogę Ci tylko skany wysłać, raczej nie chcę się tego pozbywać, tylko nie wiem, gdzie to wrzuciłem.. :<

+takie ogłoszenia/pytania raczej tutaj powinny leżeć:
http://forum.tama-world.pl/Forum-Og%C5%82oszenia
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
(17-12-2014, 08:48)Ralveyn napisał(a): Ja wiem, że mam jakąś gdzie był spory artykuł o v3, pełno zdjęć i opisów, więc coś podobnego, ale też fajnie opisane. Musiałbym poszukać. Jeżeli też by Ci na tym zależało to mogę Ci tylko skany wysłać, raczej nie chcę się tego pozbywać, tylko nie wiem, gdzie to wrzuciłem.. :<

Dzięki, ale zależy mi tylko na tamtej.

+takie ogłoszenia/pytania raczej tutaj powinny leżeć:
http://forum.tama-world.pl/Forum-Og%C5%82oszenia

Ok, będę pamiętać Język
Odpowiedz
Jesteś pewna że to było de facto tamagotchi? P1 nigdy nie wyszło w Polsce, u nas pierwszym było v3. Może opisywała jakiegoś innego zwierzaka, a to jednak ma znaczenie, bo wiele razy chyba w gazetkach opisują takie gadżety, a to by pomogło komuś w orientacji.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz