Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprzedam Tamagotchi P's żółte
Chciałabym sprzedać Tamagotchi P's żółte serio podoba mi się ta wersja, ale chcę kupić sobie P's dream cofret z piercem i ta obudowa żółto różowa mi się strasznie podoba. A 4u kupię innym razem.
Stan wizualny:
Tamagotchi w dobrym stanie. Technicznie działa prawidłowo. Trochę rysek jest na wyświetlaczu ale nie są bardzo duże takie mikrpskopijne i nie za bardzo widoczne Japońskie Tama się łatwo rysują. A ta plama w obudowie to chciałam usunąć jedną rysę na ekranie displexem, ale nie zabezpieczyłam krawędzi i ten preparat dostał się do środka. Smutny A nie wiedziałam, że tak się stanie A ja nie wiem jak usunąć.
Cena do uzgodnienia Chciałabym je sprzedać za 150 zł + koszty wysyłki. Dołączam oryginalne pudełko i instrukcję oryginalną. Będę z Warszawy wysyłać
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
A kiedy będziesz miała wypłątę? Tak z Warszawy będę wysyłać + koszty wysyłki.
Jakoś się tą obudowe szklaną wyjmuje, ale nie próbuje tego robić bo się boję, że zepsuję.
A na zewnątrz między tymi kryształkami jest kurz, ale mogę wyczyścić.
Odpowiedz
Michu za ile byś chciała kupić P's? Bardzo potrzebuję pieniędzy.

EDIT:
Ponieważ za swoje Tama dałam ponad 200 zł a ono wcale nie jest zniszczone tylko się dostał do środka mi się niechcący ten displex. Bardzo dbam o Tamagotchi i o wszystkie swoje sprzęty. Jeśli tak to mogę sprzedać za 130 zł.
Odpowiedz
OK. Michu. Uśmiech To ja dla Ciebie będę trzymała Tamagotchi P's, aż do 1 stycznia. Uśmiech
Odpowiedz
OK. Michu Uśmiech Jak nikt się nie zgłosi będzie Twoje.
Odpowiedz
Drobna uwaga: najtańsze nowe P's na eBay są po 90-100 zł. A to jest długo używane i do tego ma plamę na papierku pod szkiełkiem, która tworzy trwałą skazę na Tamagotchi. Wydaje mi się, że 100 zł + przesyłka to odpowiednia cena za używane Tamagotchi P's w takim stanie, może nawet 90 zł.
Dogz, nie ma w tym momencie znaczenia ile za nie dałaś jak je kupowałaś nowe, liczy się to jakie ono jest teraz.
Chcesz je sprzedać za tyle, ile zapłaciła mi Arriane za różowe P's, które było w stanie idealnym...
Odpowiedz
Michu to 100 zł może być za Tama w takim stanie?
Odpowiedz
(15-12-2014, 21:29)Michu napisał(a): Tak, jak najbardziej.

To dobrze w styczniu będziesz mogła kupić tak? Uśmiech
Odpowiedz
Jakie perfidne odświeżanie tematu... xD
Odpowiedz
Cieszę się, że doszło P's Michu. Uśmiech I że jest ok.
Odpowiedz
Pokażesz Michu?
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Paskudne... Sorry za off, ale z tego, co widzę po wszystkich twoich tamagotchi, dogz, to ty tylko mówisz, że o nie dbasz. Bo każdy jeden jest zciorany jak szlag, masakra.
Odpowiedz