Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
Ja od jakiegoś czasu miewam wieczorami stany podgorączkowe i się zastanawiam od czego to, niepokojące to jest bardzo...
Wczoraj tak miałam, uszy mnie przy tym strasznie pieką, rumieńce mi wychodzą na twarzy... A na badaniu krwi OB miałam w porządku, więc nie rozumiem kompletnie nic z tego, bo przecież podwyższenie temp. ciała oznacza stan zapalny w ciele... D;

Czapeczkę robię.
Odpowiedz
Carol, mnie mama niestety nie puści, serio, jej się nie można postawić. Postawienie się jej= "ok, idź sobie, wszystkie twoje rzeczy sprzedam, nie dam ci żadnej kasy, na tyłku zarabiaj." Serio, są tacy rodzice. ;/ Nie mam własnej kasy i oszczędności bo nigdy w życiu kieszonkowego nie miałam, więc bym nie miała za co wynająć mieszkania, bo mi mama nie wynajmie przecież, a przecież do pracy mnie też nie puści, bo nie mogę wychodzić. Serio, wątpię czy to się zmieni jak skończę te 18 lat.

Instaluję pierdoły na moim durnym laptopie i gram w Personę 3, bo już nie mam siły uczenia się do niemca.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
No ale Twoje rodzeństwo przecież też nie siedzi uczepione maminego cyca, więc nie bardzo rozumiem? Smutny

Idę spać.
Odpowiedz
Jedynym powodem że jeszcze nie mieszkamy z siostrą w tamtym mieszkaniu jest to, że nas ojciec mojego rodzeństwa z tamtego domu wywalił. Do tamtego mieszkania prawa ma brat który uciekł przed ojcem do Belgii, więc siostra nie mogła tego mieszkania tak zostawić, więc tam została. I uwierz mi, nadal jest od mojej mamy dość uzależniona- sama pracy nie znajdzie i często kasę od nas ciuli... A brat był już sponiewierany przez ojca. D: No i opowiadałam ci w sumie co moja siostra robiła jak była mała, przez co mama ma paranoję przed zostawieniem mnie na pastwę losu gdzieś... Przy okazji wyzywając mnie że to moja wina, ale ok. Serio, szukanie logiki w mojej rodzinie to jak szukanie igły w stogu siana. Smutny

Też zaraz chyba pójdę spać, ale jeszcze kończę wgrywać pierdoły na laptopa.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Taak, młodszym dzieckiem chyba faktycznie bardziej się zajmują, no i martwią. Ale do czasu, gdy starsze się wyprowadza, to się chyba zmienia. Tak mi się wydaje..
W ogóle Hilla, u mnie podobnie to działa, chociaż często krzyczą, że mam się wynosić, ale jak mówię, że chcę to tylko 'zostajesz tutaj, nigdzie się nie wyprowadzisz' ok.XD I tak się wyprowadzę najszybciej jak to możliwe.

Słucham The Bells z nowej płyty Michele. c: I liczę kalorie na świąteczną dietę, jezu, czemu trzeba jeść tą kolację świąteczną..;__________;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Maciejo, nie zmienia się. Matka T. mnie do szału doprowadza, bo on młodszy syn, "nasze dzieciątko", jak to słyszę to mam ciśnienie 300... Na pierwszym roku to codziennie do niego dzwoniła, chciała, żeby wracał na każdy weekend, strzelała focha, że ma mieszkać w akademiku, a nie ze mną, bo to nie po bożemu... I różne inne kretyńskie zachowania. Na szczęście powoli chyba do nich dociera, że to jest 21-letni chłop, a nie 10-letni chłopczyk. -_________________-"

Robię sweterek na szydełku, bo znalazłam fajną cieniutką włóczkę. I czekam na listonosza, bo mają mi przyjść trampki dla Charlotte.
Odpowiedz
Hmn, no to nie wiem sam..:c ile rodziców tyle możliwości chyba, ale ja mam nadzieję, że mi dadzą spokój bo takie coś to już zbyt nachalne. :/

Padam ze zmęczenia, nie mam na nic totalnie siły..
Odpowiedz
Czekam na łazienkę i się nudzę i wodę pije i nie mam co ze sobą zrobić mam dziś tyle energii nie mogę usiedziec jestem pewna ze nie zasne dziś. Ahdgsjhsjshsksl
XDDDDD
Odpowiedz
hmmm oglądam Odcinek The walking dead, i bawie się tamasiem. Jutro mam 2 zaliczenia ale chyba poucze się jak wrócę z praktyk. Przerwa świąteczna rozleniwiła mnie na maksa
Odpowiedz
Właśnie skończyłam jeść lody i chyba obejrzę sobie kolejny odcinek Parks and Recreation (ostatni odcinek 2 sezonu Duży uśmiech).
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Bella, znowu oglądasz coś, co ja chciałem oglądać..XDDD Widzę podobne gusta!

W sumie bawię się nowym telefonem. Duży uśmiech
Odpowiedz
High five! c: Ogólnie bardzobardzobardzo polecam Parks and Rec, płaczę przy tym ze śmiechu. Duży uśmiech

Wcinam chipsy i idę się bawić z psem. c:

Odpowiedz
Piona! Duży uśmiechD Ja właśnie słyszałem pełno pozytywów o tym, a mnie trudno rozbawić filmem/serialem, więc muszę się chyba sam przekonać.

Słucham muzyki w sumie tylko. :>
Odpowiedz
Warto spróbwać, chociaż nie wiem jak ktoś mógłby się nie śmiać z dziecinności Andy'ego, wiecznej irytacji Rona czy podniecenia Leslie. Duży uśmiech

Właśnie skończyłam pierwszą stronę Dziennika i teraz idę się umyć.
Odpowiedz
Cierpię bo wszystko mnie boli po dzisiejszej zębowej akcji :c i chyba się już spać zbieram.
Odpowiedz