Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
Ralveyn, a który film od nich najbardziej Ci się podoba? : D Mój faworyt to zdecydowanie "Szept Serca". No i jeszcze "Narzeczona dla kota" bo koty lubię a tam masa ich jest.

Kończę tego Phoenixa i zabieram się za robienie tarczy zegarowej. .-.
Odpowiedz
^Oglądałam kiedyś kawałek "Narzeczonej dla kota" xD Dzięki za przypomnienie tytułu tak wgl.

Dalej siedzę w Internetach zamiast w angielskim... i pochłaniam czekoladę ;-; Najlepsza.
Odpowiedz
Umn, no właśnie też bardzo lubię "Narzeczona dla kota".: D Ale chyba najmilej wspominam "Księżniczkę Mononoke" i "Rodzinkę Yamadów", bo to w sumie moje animacje dzieciństwa. c: W sumie fajne też było "Nausicaa z Doliny Wiatru", ale tylko dlatego, że lubię ten świat który udało im się wykreować, robaczki i macki.. : D A kurde, Szeptu chyba nie widziałem..D:

Czekam aż mi postać w iD L wyrośnie..
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Soda, Satoshi Kon fajny, ale strasznie dużo gwałtów pchał w filmy nie wiadomo po co. :c Paranoia Agent zobacz, i osobiście polecam Tokyo Godfathers i Paprika.
I powodzenia z Phoenixem. Moja ulubiona część to chyba druga, chociaż Apollo Justice też lubię.

Jadłam, i zastanawiam się co oglądać... Powinnam nadrobić Yowamushi Pedal Grande Road, ale no, chciałam kreskówkę MH nadrobić/obejrzeć filmy co mam na płycie, hmm.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Tokyo Godfathers oglądałam i Perfect Blue. Trochę dziwnie czułam się po tym drugim, ale raczej miał wywołać takie wrażenie u widza. Chciałam na początku chronologicznie obejrzeć to wszysto i po Perfect Blue zobaczyć Millennium Actress, ale nie mogłam znaleźć wersji dobrej jakościowo.
No i phoenixa już skończyłam. Jutro odpalę drugą część. <3

Teraz robię zegar. Będzie piękny o ile niczego nie zepsuje. XD
Odpowiedz
Dobrej jakości anime filmy są na kissanime, ale z angielskimi napisami ofc.

Zaraz się wezmę za oglądanie czegoś.
Odpowiedz
jem obiad xp
Odpowiedz
Płacę za zakupy.XD
Odpowiedz
Co żeś kupił? XD

Zaraz skończę oglądać drugi sezon MH. Jak się ogląda z angielskim dubem to to prawie w ogóle nie jest dziecinne, serio, tylko ten głos Jacksona...
Odpowiedz
To ms i v4 z allegro. XD No i zaraz idę na pocztę wysłać ci te drobiazgi. c:
Ile jeden sezon MH ma odcinków?
Odpowiedz
Zależy, strasznie to nieregularne, ale odcinki krótko trwaja- te pierwsze niecałe 2 minuty a te dalsze to już po ok 6 minut chyba? Dlatego najlepiej sobie włączyć taką całą "paczkę" na yt od razu. Ale 1 sezon w paczce trwa 22 minut, a 2 sezon 2 godziny 30 minut... XD (i na dodatek film jest tam wepchany, ale on 22 minut tylko trwa)

Wracam do oglądania zaraz.
Odpowiedz
Wracam do angielskiego zaraz xDDD Ehhh ;;;
Odpowiedz
Wkładam ubrania do garderoby. D:
Odpowiedz