Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
Nie wiem, zawsze mówię na 'because' bigos, także.. wracając, nie można płakać, bo tag. :<

Szukam piżamy. D:
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
A bo kłótnia. :'(

Zabrałam się za robienie stroju świątecznego dla Draculaury.
Odpowiedz
Ehh, smutno mi bo tak sobie myślę, że nie mam już prawie nikogo z kim powiedziałabym że się przyjaźnie, hehe. ^^''
Odpowiedz
Darmowy huug dla wszystkich, a ew. pożyczę mój latający dywan by zrobić trip życia. >:C

Skończyłem arkusz maturalny i idę sobie herbatę zrobić i zabiorę się za kolejny.XD
Odpowiedz
(27-11-2014, 21:41)Lyree napisał(a): Ehh, smutno mi bo tak sobie myślę, że nie mam już prawie nikogo z kim powiedziałabym że się przyjaźnie, hehe. ^^''
[Obrazek: Punch%20Chuck%20Norris.gif]

Uh, staram się wymyślić odpowiedź na wiadomość.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Skończyłam mikołajkową-trendy czapkę z ostrokrzewem dla Draculaury. Teraz reszta stroju...
Odpowiedz
Myślę.XDDDDDDDD Kiedy zaczęliście się uczyć do matury? Bo ja mam egzamin z 5 przedmiotów we wrześniu, pełno notatek do zrobienia, nie wiem kiedy zacząć.... a nie chce mi się jeszcze.
Odpowiedz
Gramy z T. w quizwanie, to taka aplikacja na Androida, w której się rzuca sobie nawzajem wyzwania i są strasznie trudne pytania, normalnie jak jeden z dziesięciu... xd
Odpowiedz
Maciejo, ja w sumie uczyłam się od początku roku szkolnego po troszku, czytając to i tamto. Ale na lekcjach dawali nam taki wycisk że wszystko głównie z nich zapamiętać można było. Oprócz matmy T.T to był koszmar..

Przygotowuję się na jutrzejsze zajęcia.
Odpowiedz
Hmn, no to wypadałoby się za to zabrać chyba...

Nudzę i gardło mnie strasznie boli.
Odpowiedz
Oglądam Atlantydę i umieram na wylew - dlaczego to jest takie cienkie?! Przecież Król Lew był taki świetny, a był rysowany przed tym no. Co za obniżanie poziomu? Smutny
Odpowiedz
Bo każdy film Disneyowy jest rysowany przez innych rysowników i robiony przez innych reżyserów.

Głoduję. D:
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Atlantyda ma fajne postacie, ale do dupy historie. Ziewałam pod koniec filmu, nawet nie zabrałam się za drugą część. Musze obejrzeć resztę disneyowskich produkcji tak samo jak to zrobiłam z Pixarem i Studiem Ghibli. Ale teraz chce obejrzeć wszystkie animacje Satoshiego Kona. Na razie tylko dwie obejrzałam.

Gram w Phoenixa Wrighta. Wypadałoby już skończyć tą pierwszą część, a zaczęłam w nią grać chyba we wrześniu.. XD Ale dzisiaj skończę.
Odpowiedz
Angielski ;-; A potem do koleżanki ;-; Mam nadzieję, że dzisiaj zrobię coś twórczego w końcu >.<
Odpowiedz
(06-12-2014, 13:11)Soda napisał(a): i Studiem Ghibli
Strasznie, strasznie lubię! Duży uśmiechD

Pakuję ubrania.
Odpowiedz