Liczba postów: 930
Liczba wątków: 15
Tamagotchi: V3 V4.5 V5
Ja raz trafiłam i zjadłam i kurde przeżyłam. Codziennie jecie jakieś śmieci w Mcdonaldzie i dotykacie twarzy po tramwajach czy autobusach żeby chociaż sobie odgarnąć włosy, a panikujecie o jednego wygotowanego i ofoliowanego pieniążka.
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
A ty co tak agresywnie? Nie można być innym niż ty? -__________________________-"
Co dotykania twarzy - nope. Brzydzę się. Więc noszę cały czas chusteczki antybakteryjne do wycierania rąk, jeśli nie mam dostępu do umywalki i mydła. A na uczelni na szczęście mam. I brzydzę się autobusów, a tramwajami nie znoszę jeździć, bo się tam zazwyczaj burdy wyprawiają.
Coś jeszcze???
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
U nas w Polsce w McDonaldzie wcale nie ma takich śmieci- wszystkiego pilnują, jak jest włos na podłodze to mogą cię wywalić za nie dopilnowanie porządku, skład wszystkiego jest kontrolowany itp, więc...
Też bym się bała czegoś z pieniądzem zjeść, bo kurde, nawet jak nie bakterie to pieniądze kurde śmierdzą, trzymaliście kiedyś drobniaki? D: Strasznie ręka śmierdzi potem... Poza tym jestem debilem i bym go połknęła pewnie.
Aa, mama na święta jeszcze drogę z maku robi poza domem, zapomniałam!
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
A to, że śmierdzą, to swoją drogą, bue.
Przypomniałam sobie, że jak przychodzimy w wigilię do dziadków, to zawsze mąż mojej mamy ma wejść pierwszy do domu, bo to podobno szczęści na nadchodzący rok przynosi, jak mężczyzna pierwszy przejdzie przez próg. xD