Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
Jak w nazwie tematu, jak spędzacie tegoroczne święta, z kim?
Ja prawdopodobnie jak zawsze w domu, z rodzicami i dziadkami bo z nami mieszkają. Dodatkowo przyjedzie pewnie siostra babci, zawsze jest i będziemy siedzieć do wieczora rozmawiając o wszystkim, a szczególnie jedzeniu..XD W pozostałe świąteczne dni zwykle jeździmy na spacery z rodzicami, kiedyś w góry, ale jednak podróże zimą to za duży kłopot.. D: No w sumie moje święta to nigdy jakoś wyjątkowe nie były.. a wasze?
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Eh, jedziemy na samym początku ferii świątecznych do babci, siedzimy tam chwilę, jemy wigilię (jakaś ryba, śledzie, barszcz), i jest tylko nas troje. Kończymy jeść w jakieś pół godziny lub krócej i już. Siedzimy jeszcze z jeden dzień i do domu, i reszta ferii dla nas. Siostra pewnie przyjdzie... i może brat nas odwiedzi.
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
A ja to już w tych świątecznych tradycjach wszystko zawarłam w sumie. xd
Ogólnie rzecz biorąc to mamy dwie wigilie jednego wieczoru - dwa razy otwieranie prezĘtów. xD
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Ja jak zwykle święta Bożego Narodzenia spędzam u siebie w domu, pewnie wujek do nas przyjedzie.
Liczba postów: 755
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: v. 3, v. 5,5
Ja u babci w Koźlu, jak co roku. W Wigilię jedziemy koło 12 i pomagamy lepić pierogi i uszka, potem kolacja i prezenty. W następne dni jesteśmy u babci praktycznie cały dzień i na zmianę oglądamy filmy i jemy xD. Jak jest śnieg to pójdziemy na sanki, ogólnie na jakiś spacer. No i w drugi dzień świąt jest taki większy obiad, czyli kaczka i kluski

.
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
Ooo, u nas też jest potem kaczka! Pychaaa. <3
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Oo, mama robi kaczkę na nowy rok!