Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.:: Michu & Carol ::.
CAROOOL, SKĄD TEN NIETOPEREK?! Kocham nietoperki, i to ten jest BIAŁY. :CCC NEED!

A co do loga, to super piszecie obie i zdjęcia są super. <3 Pokrowiec też śliczny!
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Hilla, on jest szary. ^o^
Pamiętasz te naklejki z biedrąki? xd To właśnie z tych. ^^ Bo mam arkusz ze zwierzątkami i był nietoperz tam i pomyślałam, że będzie pasował no i też właśnie o Tobie od razu pomyślałam, że Ci się pewnie będzie podobać. Duży uśmiech
Sorki, dziś nie wstawię nic, bo cały dzień prądu nie było i nie mogłam fot porobić i wrzucić ani nic. ;/

...XD / I.

Inka, ja to specjalnie zrobiłam i tak miało być. Aż się dziwię, że nie załapałaś, chyba nawet dziecko by takiego błędu na poważnie nie zrobiło... ;P

Niestety, nie udało mi się wyhodować Kuchipatchiego i strasznie jestem tym zawiedziona... >.<"

[Obrazek: tumblr_ndw4guiswq1soif0yo1_500.jpg]

Tu status Mamecza:

[Obrazek: tumblr_ndw5feyo491soif0yo1_500.jpg]

Animacja jak użył ulubionego przedmiotu. xD

[Obrazek: tumblr_ndw5oqz8Nh1soif0yo1_500.jpg]

Po ustawieniu tła z laboratorium mój Mamecz zmienił formę... xDDD

[Obrazek: tumblr_ndwq80sztk1soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
Te oczy Mamecza są boskie XD i świetny zrobiłaś ten pokrowiec.
Odpowiedz
Jakie śliczne masz te zdjęcia! W czym je przerabiasz? ;v; Ta tapetka w 4u cudna jest. Duży uśmiech
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Faktycznie podobne O:
Świetne tło w P's <3
Odpowiedz
Zostają przeca. Oczko
A masz teraz opcję zmiany innych pokoi?
Odpowiedz
Wiesz, miałam nadzieję, że przy tym największym się pojawi. Smutny
Odpowiedz
Jaki piękny zamek <333

A z tym dekorowaniem domku to faktycznie trochę słabo o;
Odpowiedz
Dopsz. Czas troszkę odświeżyć temat.
Wczoraj dostałam śliczne Silver Blue iD, które odkupiłam od Belli. Jestem nim wręcz zachwycona. <3

[Obrazek: tumblr_nfp4byfg2d1soif0yo1_1280.jpg]

OFC od razu je włączyłam, po wcześniejszym przeczyszczeniu (już mi w nawyk weszło, serio).
Wykluł mi się mały chłopczyk - nie żeby to dla mnie jakaś niespodzianka była biorąc pod uwagę ostatnie 3 generacje w moim 4U. xD

[Obrazek: tumblr_nfpn1zhMo21soif0yo1_1280.jpg]

[Obrazek: tumblr_nfpw8d2vXe1soif0yo1_1280.jpg]

Dziś zlokalizowałam mój telefon do przesyłania rzeczy przez podczerwień i wgrałam sobię parę fajniastych rzeczy, np. 4 śliczne tła do pokoju głównego: dwa związane z "Władcą Pierścieni", jedno to, które miałam wcześniej w moim zielonym iD (można je znaleźć gdzieś na początku tego tematu - ma w tle pentagram), no i jedno tło związane z Devilgotchi. Czyli generalnie mrocznie. Duży uśmiech
Ale spoko! Na początku grudnia będą z kolei motywy zimowo-świąteczne.
Wgrałam też dwie gry: jedna taka z muszelkami i trzeba pamiętać co w której muszelce było i dopasować pary, no i ta oszukana z 9999 GP. A, i jeszcze dwie lokacje, takie dziwne jakieś, z losowaniami związane obydwie. ^_^

A tu właśnie tło z "Władcy Pierścieni" - Rivendell. <3

[Obrazek: tumblr_nfrhhaFLjU1soif0yo1_1280.jpg]

Z kolei w moim TMGC4U mam już ósmą generację - chłopczyk - i jak na razie miałam tylko 2 dziewczynki... Niefajnie. :<

Tu mój meduzik i faceplate 'kawaii fruit', który sama zrobiłam z tych ozdobnych taśm klejących z Biedronki. Oczko

[Obrazek: tumblr_nfmy0ksycg1soif0yo1_1280.jpg]

Udało mi się wyhodować Orenetchi - teraz już mam wszystkich pięciu chłopców.

[Obrazek: tumblr_nfqs0n0fxp1soif0yo1_1280.jpg]

[Obrazek: tumblr_nfowx5bFlD1soif0yo1_1280.jpg]
Odpowiedz
Orenetchi jest sympatyczny. Uśmiech

Śliczne zdjęcia 4u. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Mega to iD *-* Postacie wyglądają naprawdę super.
Co do 4U... "wszystkich pięciu" xD Smutne trochę.
Odpowiedz
Owszem, smutne... Obawiam się, że niedługo, chociaż bardzo tego nie chcę, bo uwielbiam tą wersję, będę je musiała wyłączyć i włączyć sobie np. iD L 15th Anniversary.
Odpowiedz
Bardzo fajnie wygląda to 4U z faceplate'ami Twojej roboty! A te postacie z iD zabawnie wyglądają ;p
Odpowiedz
Nie poznaję tej postaci... xD
Odpowiedz
Wygląda mega słodko. ;3
Fajnie, że ożywiłaś nasz temat. Duży uśmiech
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości