Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Na sprzedaż - 7 różnych zwierzątek
O super Carleesi to ja czekam na P'S z niecierpliwością XD. A mogę zapytać na co zbierasz? Uśmiech
Odpowiedz
Na Neo Blythe. Oczko
Już na samą lalkę mam, ale przesyłka też kosztuje. :<
Odpowiedz
Wyobrażam sobie, niestety ceny powalają. Chcesz taką przesyłkę już ubezpieczoną od cła? Czy jak to tam się zwie? A skąd zamawiasz? Z ebaya? Uśmiech
Odpowiedz
Z oficjalnej strony sprzedającej Blythe, Junie Moon. Oczko
http://www.juniemoonshop.com/blythe/neo-...G3b1pW9LTo
Odpowiedz
To fajnie Uśmiech. Ładnie wygląda z niebieskimi oczkami.

Edit.
Masakryczne opóźnienia w komunikacji miejskiej (PKP), w końcu wróciłam do domu i jeeeest.. dotarło już! <3. Otworzyłam i oniemiałam bo jest w naprawdę świetnym stanie. I dzięki Ci bardzo Carleesi za baterie XD nie spodziewałam się że będą i się przyszykowałam już na to, a tu taka miła niespodzianka Uśmiech. Tylko nie wiem czy źle zrozumiałam ale miała być jakaś instrukcja do niego? Chyba że chodziło o pudełko? Jest takie urocze. Dziękuję bardzo Carleesi , jestem bardzo zadowolona Uśmiech.
Odpowiedz
O kurczę, możliwe, że nie dołączyłam instrukcji, bo czasem je wyjmuję z pudełek i chowam razem w jedno miejsce. A potrzebna Ci? Bo i tak jest czarno-biała i po japońsku. xd
Cieszę się, że się podoba. Oczko
Odpowiedz
Mój dinozaur też przyszedł, wizualnie jest w świetnym stanie, ale za żadne skarby nie mogę go włączyć, Carol, jak to odpalić? ;v
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
???????
Baterie i reset? Nie strasz mnie! O.O"

Możesz mieć stare baterie, ja się tak tym nowym niebieskim Apollo wystraszyłam, że nie działa, a się okazało, że za słabe baterie do niego wcisnęłam.
Odpowiedz
Hmn, no właśnie tak robię, ale bez efektu. A wszystkie baterie raczej nieużywane.. ;/
Odpowiedz
A dobrze włożyłeś baterie do dinozaura? Ja za pierwszym razem jak miałam MGA puppy 10 lat temu w dwie strony wkładałam baterie i odpaliłam. Nie po prostu powinno być narysowane na obudowie jak wkładać lub w instrukcji.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Ale wiesz, że jak trzymasz takie baterie razem, to się wyładowują nawzajem...?
Odpowiedz
Nie no, tam jest rysunek jak trzeba je włożyć i faktycznie tak robię, chociaż też próbuję inne...połączenia, będę jeszcze próbował z innymi bateriami, czy coś. Kurde, tak mi się podoba, że muszę go wymęczyć bo chce to hodować.XD

edit/ carol, ja mam wszystkie baterie w takich papierowych...wkładkach, są oddzielnie, wszystkie sztuki.
Odpowiedz
Kurczę... Ale na serio ten dino mi działał, nie sprzedałabym Ci jakiejś kupy no... ;__________;
Odpowiedz
Ja wiem, wiem, ufam Tobie.^^ Pomęczę wszystkie baterie jakie mam, kojarzysz jak to odpalałaś? Jena bateria jest do dołu, druga do góry. Potem reset, tak? Bo tam wyżej jest jeszcze włącznik chyba, ale no go też dusić mogę i nic. D:
Odpowiedz
No właśnie nie pamiętam, ale włączałam je no, serio. D;
Odpowiedz