20-11-2014, 19:57
Sadz.
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)
|
Ostatnia literka początkiem nowego słowa :D
|
|
20-11-2014, 20:03
A wpisywałam w pasek i mi tylko sadzę pokazywało. xD
Zamek
20-11-2014, 21:08
Błagam Cię, to gra która ma na końcu radosny emotikon, weź nie filozofuj i po prostu podaj kolejne słówko, dzięki
Altruizm ![]()
20-11-2014, 21:26
Młyn.
20-11-2014, 22:27
Drama queen, perf
Mam wrażenie, że każde odmienne zdanie od Twojego, jest złe. Carol Ci napisało jasno i klarownie, że masz się trzymać normalnych słów, nie zapożyczonych (sorry, YACHT, srsly?). Dlatego też byłoby super, gdybyś wiedziała, że fakt, zapożyczenia figurują w naszym języku, ale w spolszczonej pisowni. I po prostu ubóstwiam jak ludzie dają takie rzeczy w stylu "a-sprowokuje-do-kłótni-ale-tak-by-mi-tego-nikt-nie-udowodnił". Także, żadnej historii z mojej strony nie ma, jedynie prośba którą po prostu uszanuj, że się tak tu bawimy. Idealizm ![]()
20-11-2014, 22:35
Ralveyn, nie ma sensu, nie denerwuj się. Przecież tu właśnie o to chodzi, żeby sprowokować, nie daj się. Tym bardziej, że cały czas mamy próbki takich zachowań. Nie ma co klawiatury już strzępić.
Mistyfikacja
20-11-2014, 22:58
To dyskutuj w tonie normalnym / przyjaznym, a nie pretensjonalnym. Zamiast się cały czas wybielać i mówić, że wszyscy dookoła są be, a ty jesteś w porządku, zastanów się, dlaczego są takie reakcje na twoje wypowiedzi.
Dyskutować tutaj każdy lubi, i nie, nie na wszystkie tematy mamy takie samo zdanie. Ale potrafimy się wymieniać ze sobą różnymi poglądami bez podnoszenia sobie nawzajem ciśnienia. I to na tym polega inteligentna dyskusja. Ćwiartowanie
20-11-2014, 23:27
Jeśli wiek 18-32 lata to są dzieci i nastolatki, no to rzeczywiście, bachory z nas...
Narkolepsja |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|