Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[smartphone] Pakka Pets
Maciejo, właśnie mówili, że chcą tego uniknąć. ^^
Aplikacja będzie do pobrania całkowicie za darmo. Duży uśmiech
Odpowiedz
I jak tam? Ktoś coś wie kiedy wychodzi?
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Około listopada ma wyjść.
Odpowiedz
Przedłuża się ten termin.
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
^Pewnie wszystko ogarniają, by wypaść jak najlepiej. Inicjatywa jest świetna, więc wątpię, żeby zrezygnowali, szczególnie, że mają już kasę na start. Duży uśmiech Pozostaje czekać i liczyć, że wydadzą coś co nas zadowoli. Język
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Nie, oni się serio starają, a z kickstartera jak dostali kasę, to apka na bank wyjdzie.
Oni chcieli to wypuścić latem, ale to było jeszcze przed zamknięciem kickstartera, a teraz, jak już nad tym pracują, to widzą, ile na to potrzebują, więc teraz powiedzieli, że na listopad. Nic się nie 'przedłuża', tylko raz termin zmienili, a nie, że co chwilę co innego mówili...
Odpowiedz
Pakka pets już wyszło,ale jest niestety problem bo nie ma go w naszym kraju.
https://play.google.com/store/apps/detai...roto.games
[Obrazek: 2dkbrs5.jpg]
Odpowiedz
Już napisałam o tym w grupach na fejsie. Oczko
Odpowiedz
To nie jest oficjalny release. Nigdzie tego nie da się ściągnąć, prawdopodobnie robią próby dopiero.
Dziewczyna z grupy na FB [polka swoją drogą] skontaktowała się z nimi i potwierdzili, że będzie to dostępne na całym świecie.
Odpowiedz
Na pewno bedzie na całym swiecie, tylko nie wiem czemu wciąż mogą ją pobrać tylko niektórzy, a sami twórcy utrzymują ze gra premiery jeszcze nie miała. Co dziwniejsze aplikacja nawet aktualizacje miała, ostatnia wersje jaka widziałam była wersja 1.09 a teraz dostępna jest 1.10... napisali mi też ze im więcej osób do nich napisze i im więcej osób będzie udostępniała ich fanpage i twittera tym szybciej wypuszcza aplikację.
Odpowiedz
(13-11-2014, 19:39)aisuj52 napisał(a): Na pewno bedzie na całym swiecie, tylko nie wiem czemu wciąż mogą ją pobrać tylko niektórzy, a sami twórcy utrzymują ze gra premiery jeszcze nie miała. Co dziwniejsze aplikacja nawet aktualizacje miała, ostatnia wersje jaka widziałam była wersja 1.09 a teraz dostępna jest 1.10... napisali mi też ze im więcej osób do nich napisze i im więcej osób będzie udostępniała ich fanpage i twittera tym szybciej wypuszcza aplikację.

Pewnie jest dostępne dla tych którzy dostali Early Access czy coś za wpłacenie większej ilości kasy na kickstartera.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Dokładnie tak. Aplikację testują teraz osoby, które dołożyły się do sfinansowania aplikacji, jak np. Takuragotchi. Oczko

A to, że będzie dostępne na całym świecie to już od dawna wiemy, bo z nimi już w kwietniu pisałam i mi tak powiedzieli.
Odpowiedz
To nic tylko czekać D:

Btw. zabił mnie ten "cennik" na stronie xDD
Odpowiedz
Raczej to normalne w Kick Starterze.
Odpowiedz
Tak, jak najbardziej normalne. W końcu proszą o kasę, a że głupio by było nie dawać jakichś nagród jak ktoś da więcej. W kickstarterze gry Homestuckowej za danie 10000$ autor komiksu wstawił dwa fantrolle do komiksu... I zabił je na następnej stronie. xD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz