Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!!
Sama figurka, nawet karteczki żadnej nie ma. XDD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Hilla, a otworzyłaś to?
Tak, już nie chce się bawić w wymienianie, nagroda to nnagroda. Ale pudełko otworzyłam tak ostrożnie jak mogłam i zachowam je.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Kurczę, też mam to co Wy. Arriane widzę szczęście miałaś. Język Ale mimo wszystko bardzo się cieszę, pierwszy raz coś wygrałem.XD
[Obrazek: 10fx1u9.jpg]
[Obrazek: usRtoXY.png]
No widocznie to jakoś losowo musiało być Maciejo, ale to troszkę dziwne, mieli do rozdania tych figurek 20 z tego co pamiętam a tyle osób nie wygrało i wszyscy maja to samo? oO No bycie stalkerem przez Himespetchi nabrało nowego znaczenia XD jest wszędzie. Mimo wszystko nie narzekam ja się cieszę, miło jest coś wygrać Uśmiech. A widzieliście te napisy po polsku na pudełku? Możliwe że wypuszczą u nas tą serię figurek i akcesori ( nie żebym chciała zaraz kupować XD)?
^Ja bym chętnie kupił kilka figurek (głównie Yukinkotchi), ale mnie się wydaje, że to kwestia odgórna, w sensie, z tytułu, że wypuścili u nas TF, to muszą wrzucać nasz język na pudełka, coby nie było... ale nie wiem sam, można by w sumie napisać do działu marketingu. No bo jak mówię, mega chętnie bym sobie kupił. ^^
[Obrazek: usRtoXY.png]