Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi 4 U - ogólna dyskusja
Ale że do sklepu play taką apke wstawić ? Mi się wydaje że raczej takich opłat nie ma bo kto by robił aplikacje i się tyle męczył jak musiałby zapłacić :/
[Obrazek: 6WhsxPr.gif]
Odpowiedz
Możliwe że są niższe albo nie ma, bo w google playu serio syf jest. D: Nie jestem pewna. Ale tak jakoś się boję że by bandai ją namierzył i kazał zdjąć czy coś...
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Oni chyba biorą jakiś % sprzedaży, czy coś. W ogóle to nici z tworzenia własnych rzeczy? Jak to było z iD/L/P's, z założenia można było robić dodatki, czy tylko oficjalne?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Z założenia oficjalne, ale potem binary napisał program iDmakeDL.
Odpowiedz
Zrootowałem telefon bo myślałem że to w czymś pomoże...
Teraz ta apka się nawet nie włącza O matko
Odpowiedz
Można albo cofnąć roota albo takie coś zainstalować, jak to się nazywało... cape-cośtam.
Odpowiedz
Hilla mogłabyś no nie wiem przypomnieć sobie nazwe tego czegoś ? Bo nie mam ochoty cofać telefonu do ust. fabrycznych a kopii zapasowej zrobić nie umiem. A i widziałem o takie sobie coś LINK Duży uśmiech
Odpowiedz
O, widzę że Blinky już kombinuje, dobrze. Duży uśmiech
A nazwa to jednak miała coś z cloak, coś w stylu cloaker, ale jak patrzę na necie to to się zwykle nazywa w stylu rookcloak. Poszukaj na swoją wersję.
Odpowiedz
(01-11-2014, 17:34)Michu napisał(a): Tym programem, którym roota robiłeś, to powinno dać radę też go cofnąć. Czym robiłeś? Sorry za offtop.

LINK O tym Uśmiech Kiedyś zmieniałem romy instalowałem różne rzeczy a teraz się jakoś boje i no nie wiem jak unroota zrobić XD A i przepraszam za off :/

Nie uważacie że antena nfc w tamagotchi jest jakoś za głęboko ?
Odpowiedz
Nie wiem, bo jeśli chodzi o nabijanie sobie połączeń z telefonem to mi bardzo szybko łączy, ale jednak z kartą miałam problemy... Z 10 minut mi zajęły próby łączenia się z kartą.
Odpowiedz
Ja nie miałam żadnych problemów z kartą. Hilla, ale wiesz, że sweetspot tej karty jest na samym jej środku? Język
Z telefonem też mi błyskawicznie łączy. Po prostu apka jest niekompatybilna z telefonem.
Odpowiedz
"Sweetspot" mi się tak źle kojarzy... D:
Wiem że jest na środku, ale i tak trudno mi było połączyć.
Odpowiedz
Udało mi się dzisiaj wszystko odblokować - każdy itemek, każda postać i tama trafiło do pudła. Nie ma niczego nowego, i jakoś mehh, nie chce mi się już. Nadal lubię tą wersję (podoba mi się wizualnie i parametrami), ale straszna szkoda, że taka fuszerka z tą aplikacją jest. :/

edit// kto zbiera się na zakup 4U+? Premiera już za 3 dni a ja właściwie nadal... nie wiem. Język Ogólnie cena obecnie jest ustawiona dość.. wysoko. Najtańsze z tego co widzę 260 zł, kwestia preorderu?
Odpowiedz
No ja za moje zwykłe 4U płaciłam $80, bo zamawiałam dzień po premierze. A teraz już ceny są raczej $40-$50. Więc lepiej poczekać i zapłacić o połowę mniej. Oczko
Odpowiedz
Michu, ta część posta była jeszcze przed editem, a wtedy jeszcze wgranych rzeczy od Ciebie chyba nie miałem. Duży uśmiech A raczej do teraz wszystkiego jeszcze nie odblokowałem. ^^

Hmnhh, to ja w sumie też poczekam aż stanieje + jestem ciekawy opinii innych.
Odpowiedz