Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Te "kostki" to candy corn, takie tradycyjne amerykańskie cukierki halloweenowe/jesienne.  Polecam, są dość smaczne. Właśnie mam w domu paczkę i czekają na "imprezę" halloweenową. XD I w Polsce za nic nie widziałam, baa, nawet na ebayu nie ma. D: W końcu te na etsy są robione ręcznie, to w ogóle są unikatowe. :c
Jem jabłko (mimo że ich nienawidzę) i płaczę trochę, bo moje ciało mnie nienawidzi. :cc Plecy bolą, mam pewne problemy z żołądkiem i jelitami i w ogóle mam wrażenie że mi się wnętrzności rozpuszczają.
Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
Aaa, to chyba wiem o co chodzi! W sensie prawdopodobnie oryginalnych nigdy nie jadłem, ale już ogarniam. (: Kurde, to w sumie trudny wybór masz, bo wszystkie warianty są mega. ;-; Może uda Ci się namówić kogoś na dodatkowy prezent, czy coś. XD
Biedna. :<
Piję kolejną herbatę i skończyłem grzebać przy stronach rodziców, wreszcie to wszystko ogarnąłem.XD
Namówić nie mam kogo za bardzo, bo już jedyny wujek który nawet nie jest prawdziwym wujkiem z którym znam się blisko na tyle by go prosić o prezenty już wydał majątek na moje 4U. :C Więc mama się zgodzi na coś pewnie, a dalej to będę się modlić o dodatkową kasę od innych cioć/babcia pewnie mi da z 20zł ze swojej marnej emerytury, ta biedna kobieta. :c
Piję colę i jem ciastko, którym poczęstowała mnie mama jak jej sie głupio zrobiło za opieprzanie mnie z głupiego powodu.
Liczba postów: 3,419
Liczba wątków: 46
Tamagotchi: 17
Ucze sie o grzybkach. </3333
Kurde, to trzymam kciuki! Ja bym i karty do 4u chciał i tego nietoperza, bo mimo, że mnie tak nie jarają, to się mi mega też podoba.XD Jezu, ja w sumie już święta chcę, najlepiej nowy rok. Uhhh, ale nowy rok z zaliczonym semestrem w szkole, o.
Czekam aż mi się odcinek serialu naładuje. XD
Ja też dla siebie trzymam kciuki. XDD
Wkurzam się, bo właśnie się o Furby Crystal dowiedziałam. DDD: MEGA mi się podobają, ale to jest po prostu redesign Furby Boom chyba, nie jakaś nowa wersja, to mi się nie opłaca wydawać 400zł na to... Ale no, są śliczne...
TE FURBISIE KOJARZĄ MI SIĘ Z WRÓŻKAMI!  A szczególnie z Barbie, poszukam zdjęcia jak coś. Mega słodziakowe są, ale nigdy jakoś nie byłem w stanie pozwolić sobie na takie coś.
Herbatę idę sobie zrobić.
edit.:
o, z tym, jezu, nie wiem czemu. D:
Noo, te gradientowe futerka są śliczne... D: I na allegro wcale nie są takie drogie jak widze, 245zł+przesyłka, ja swojego normalnego boom kupiłam za ok 400zł, więc... Może jednak na to się skuszę na święta, hmm.....
Co do wróżek to wiem, o czym mówisz. XD
Zaraz może w końcu będę czytać książkę o emującym ale cynicznym wampirze opowiadającym o dziecinnym i jeszcze bardziej cynicznym wampirze podczas gdy dziennikarz nie może usiedzieć w miejscu i się zachwyca tym jaki to ten wampir nie jest piękny.
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
^ LOL. xD
Szydełkuję sobięęę. <3
Nie, Hilla, jak już to nietoperka weź.. >:CC One są słodziakowe, ale mimo wszytko. D:
Słucham muzyki i zaraz sobie obejrzę kolejny odcinek serialu, bo znalazłem nowy i się wkręciłem. ^^
W sumie masz racje, bo furba to se i za rok kupie, a osoba która szyje nietoperki może zawsze z nich zrezygnować. :CC
Ściągam Monster High Freaky Fusion i czytam.
Ryczę. Ja już mam dość. Najpierw awantura o to że chcę jeść normalnie i iść chociaż raz do lekarza, a teraz awantura że źle coś uprałam... Robię pranie tylko dlatego że nie raczy się nauczyć obsługiwać nowej pralki. :/
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
Robię sweterek na szydełku na moją Bratz.
|