24-10-2014, 08:46
Leżę w łóżku - wolne piątki są super. <3
|
Co teraz robisz?
|
|
24-10-2014, 11:50
Słucham bmth, staram się nie myśleć o tym jak strasznie mi niedobrze i jak boli mnie głowa.
![]() ![]() ![]() ![]()
25-10-2014, 00:40
Samotnie, w ciemnościach rozpraszanych jedynie światłem monitora kontempluję nad życiem, tj zbieram się spać, ale tak mi się nie chce, no ale muszę bo jutro od rana duzo roboty mam. XD
25-10-2014, 21:40
Znowu brzuch mnie boli, więc próbuję sobie znaleźć jakiś film do obejrzenia.XD
![]()
25-10-2014, 21:42
(25-10-2014, 21:40)Ralveyn napisał(a): Znowu brzuch mnie boli, więc próbuję sobie znaleźć jakiś film do obejrzenia.XD Wywiad se obejrzyj. XDD Nudzi mi się. Nie mogę się skupić na czytaniu. :C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
25-10-2014, 22:14
Tak, nic nie wiem o innej wersji, oprócz filmu na podstawie Królowej Upadłych (3 część) z urywkami 2 poprzednich części, który podobno jest kijowy. A jak nie chcesz/znowu nie będziesz wiedział co obejrzeć, to ci polecam Ostrza Chwały i Heartless: W Świecie Demonów.
Znowu będę czytać zaraz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
25-10-2014, 22:23
Trochę mnie przeraża tylko kategoria: horror, bo lubię horrory, ale nie w moim domu. Jest się tam czego bać, czy raczej spokojny? Ale chętnie obejrzę jak tak zachwalasz.
Piję herbatę. ![]()
25-10-2014, 22:38
Są ze dwa jumpscary, ale nie że ci ryj wyskakuje czy coś, tylko dwa razy Lestat atakuje Louisa jak idiota nagle, ale łatwo to przewidzieć, poza tym oczywiście to film o wampirach, spodziewaj się krwi trochę, ale bez przesady. A zachwalać to nie powiem ze zachwalam, bo do książki się nie umywa, ale moim zdaniem Tom Cruise świetnie swoją rolę zagrał, no i w końcu to klasyk.
Czytam i zastanawiam się nad tym co chcę na święta, bo jezu... Chcę zestaw Aikatsu, chcę jakąś grę na 3DSa i chcę pluszowego nietoperza który ma z 15cm a z przesyłką+ewentualnym cłem by kosztował 200zł. D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
25-10-2014, 22:49
A, no to spoko, dzięki. Spróbuję jutro obejrzeć, bo stwierdziłem, że teraz spać jednak pójdę. XD Generalnie to ja lubię horrory i nie pamiętam kiedy na jakimś szczególnie się bałem, ale niekoniecznie w moim domu, który sam wystarczająco przerażający jest.
O co chodzi z tym zestawem? Wszystkie opcje kuszące.:c Kaszle, znowu. Ogarniam łóżko i spać idę. ![]()
26-10-2014, 09:51
Nie no, nie ma to kategorii "horror" bo jest przerażające że się można bać po nocy do kibla latać, ma tą kategorię bo zawiera postacie nadnaturalne i trochę krwi. Chyba, że się boisz że taki Lestat do ciebie do domu przyjcie i zabuja się w twojej rozpaczy. XDD
EDIT: Zapomniałam o zestawie wspomnieć. D: Chodzi o ten zestaw do 4U że jest karta dotykowa+nakładka z 2 postsciami z anime/gry cardass Aikatsu, tapetą i jakimś itemkiem. Niby niw dużo, ale chcę te karty zbierać. Męczyłam mamę i teraz będę wybłaganą colę pić. <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
26-10-2014, 11:52
Omg, niee.XD Może z mamą się uda obejrzeć, pewnie jej się spodoba, haha.XD OO, a ten zestaw to drogi wychodzi?
Piję herbatę z mlekiem. ^^ ![]()
26-10-2014, 12:26
Mojej się podobało, ale nie mogła patrzeć jak się gryźli i jak idiota Louis zwierzęta jadł zamiast ludzi, bo, cytując Lestata:
![]() Co do zestawu to w sumie dość drogo, sam w sobie kosztuje mało, bo 12$, ale dodaj do tego bezpieczną i szybką przesyłkę, w dodatku zawsze strach że ci cło naliczą... D: A ten pluszowy nietoperz jest śliczny, ale ma tylko 15cm wysokości a sam kosztuje 92zł+przesyłka najtańsza chyba za 30zł jest ale jest średnio bezpieczna+boję się cła.... Ehh, z grą to bym wiedziała co będzie chociaż. Ale kurde no, patrz jakie te nietoperze śliczne: https://www.etsy.com/shop/BeeZeeArt/sear..._query=bat Ssę cholerne leki homeopatyczne, emuję nad moimi problemami jelitowymi i czekam na jedzenie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
26-10-2014, 15:53
Ach te rozbieżności, ale obejrzę, zdecydowanie. Omg, te nietoperze są genialne! Ten z tymi pomarańczowymi..kostkami jest genialny! Jezu, sam bym nie wiedział, co kupić. :< U nas w Polsce nigdzie byś takich nie znalazła? Podobnych chociaż, zwłaszcza teraz?
Ja w tym roku na święta chyba poproszę, by się rodzice mi do +C dołożyli, bo szczerze nie mam pomysłu na żaden inny prezent, a Colorka zawsze chciałem. xD Sprzątam na biurku. ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Co masz teraz ochotę zrobić/zjeść ? | 4ro | 133 | 13,758 |
10-08-2016, 11:44 Ostatni post: Lyree |
|
| Co teraz jecie? | Midlana | 194 | 24,181 |
18-02-2013, 13:19 Ostatni post: momo |
|