Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
Leżę w łóżku - wolne piątki są super. <3
Odpowiedz
Słucham bmth, staram się nie myśleć o tym jak strasznie mi niedobrze i jak boli mnie głowa.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Ehm, zwlekam się z łóżka... XD
Odpowiedz
Samotnie, w ciemnościach rozpraszanych jedynie światłem monitora kontempluję nad życiem, tj zbieram się spać, ale tak mi się nie chce, no ale muszę bo jutro od rana duzo roboty mam. XD
Odpowiedz
Znowu brzuch mnie boli, więc próbuję sobie znaleźć jakiś film do obejrzenia.XD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
(25-10-2014, 21:40)Ralveyn napisał(a): Znowu brzuch mnie boli, więc próbuję sobie znaleźć jakiś film do obejrzenia.XD

Wywiad se obejrzyj. XDD

Nudzi mi się. Nie mogę się skupić na czytaniu. :C
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
^W sensie ten z 1994?
Odpowiedz
Tak, nic nie wiem o innej wersji, oprócz filmu na podstawie Królowej Upadłych (3 część) z urywkami 2 poprzednich części, który podobno jest kijowy. A jak nie chcesz/znowu nie będziesz wiedział co obejrzeć, to ci polecam Ostrza Chwały i Heartless: W Świecie Demonów.

Znowu będę czytać zaraz.
Odpowiedz
Trochę mnie przeraża tylko kategoria: horror, bo lubię horrory, ale nie w moim domu. Jest się tam czego bać, czy raczej spokojny? Ale chętnie obejrzę jak tak zachwalasz.

Piję herbatę.
Odpowiedz
Są ze dwa jumpscary, ale nie że ci ryj wyskakuje czy coś, tylko dwa razy Lestat atakuje Louisa jak idiota nagle, ale łatwo to przewidzieć, poza tym oczywiście to film o wampirach, spodziewaj się krwi trochę, ale bez przesady. A zachwalać to nie powiem ze zachwalam, bo do książki się nie umywa, ale moim zdaniem Tom Cruise świetnie swoją rolę zagrał, no i w końcu to klasyk.

Czytam i zastanawiam się nad tym co chcę na święta, bo jezu... Chcę zestaw Aikatsu, chcę jakąś grę na 3DSa i chcę pluszowego nietoperza który ma z 15cm a z przesyłką+ewentualnym cłem by kosztował 200zł. D:
Odpowiedz
A, no to spoko, dzięki. Spróbuję jutro obejrzeć, bo stwierdziłem, że teraz spać jednak pójdę. XD Generalnie to ja lubię horrory i nie pamiętam kiedy na jakimś szczególnie się bałem, ale niekoniecznie w moim domu, który sam wystarczająco przerażający jest.
O co chodzi z tym zestawem? Wszystkie opcje kuszące.:c

Kaszle, znowu. Ogarniam łóżko i spać idę.
Odpowiedz
Nie no, nie ma to kategorii "horror" bo jest przerażające że się można bać po nocy do kibla latać, ma tą kategorię bo zawiera postacie nadnaturalne i trochę krwi. Chyba, że się boisz że taki Lestat do ciebie do domu przyjcie i zabuja się w twojej rozpaczy. XDD
EDIT: Zapomniałam o zestawie wspomnieć. D:
Chodzi o ten zestaw do 4U że jest karta dotykowa+nakładka z 2 postsciami z anime/gry cardass Aikatsu, tapetą i jakimś itemkiem. Niby niw dużo, ale chcę te karty zbierać.
Męczyłam mamę i teraz będę wybłaganą colę pić. <3
Odpowiedz
Omg, niee.XD Może z mamą się uda obejrzeć, pewnie jej się spodoba, haha.XD OO, a ten zestaw to drogi wychodzi?

Piję herbatę z mlekiem. ^^
Odpowiedz
Mojej się podobało, ale nie mogła patrzeć jak się gryźli i jak idiota Louis zwierzęta jadł zamiast ludzi, bo, cytując Lestata:
[Obrazek: tumblr_ne10slcA101qjh7gjo1_1280.jpg]
Co do zestawu to w sumie dość drogo, sam w sobie kosztuje mało, bo 12$, ale dodaj do tego bezpieczną i szybką przesyłkę, w dodatku zawsze strach że ci cło naliczą... D: A ten pluszowy nietoperz jest śliczny, ale ma tylko 15cm wysokości a sam kosztuje 92zł+przesyłka najtańsza chyba za 30zł jest ale jest średnio bezpieczna+boję się cła.... Ehh, z grą to bym wiedziała co będzie chociaż. Ale kurde no, patrz jakie te nietoperze śliczne: https://www.etsy.com/shop/BeeZeeArt/sear..._query=bat

Ssę cholerne leki homeopatyczne, emuję nad moimi problemami jelitowymi i czekam na jedzenie.
Odpowiedz
Ach te rozbieżności, ale obejrzę, zdecydowanie. Omg, te nietoperze są genialne! Ten z tymi pomarańczowymi..kostkami jest genialny! Jezu, sam bym nie wiedział, co kupić. :< U nas w Polsce nigdzie byś takich nie znalazła? Podobnych chociaż, zwłaszcza teraz?
Ja w tym roku na święta chyba poproszę, by się rodzice mi do +C dołożyli, bo szczerze nie mam pomysłu na żaden inny prezent, a Colorka zawsze chciałem. xD

Sprzątam na biurku.
Odpowiedz