Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :)
Żarówka 
Jeśli był już taki temat to przepraszam, ale nie mogłam takiego znaleźć.

Na początek te Tama, które mam wyłączone przechowuję w takim pudełku, żeby się nie zakurzyły w środku 2 friends, v5 i v5.5 w pokrowcu, a P's bez baterii. Jak kupię nowe to odpalę P's. Moim zdaniem to dobry sposób, by chronić je przed kurzem.

Muszę kupić większe pudełko do przechowywania moich pozostałych zwierzątek.

// Michu
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Ja mam 3 pudła na zwierzaczki + pudełko z różnymi potrzebnymi rzeczami, czyli części zamiennie, baterie, śrubokręty, śrubki, i tak dalej. Ale zdjęcie jutro wrzucę, bo teraz już światło kijowe.
Odpowiedz
Zwierzątka i Tamagotchi które nie mają opakowań, trzymam w identycznym pudełku co Michu, ale bez napisów na klapie. Nie są luzem, tylko wycinam ze skarpetek siostry (XDDD) takie kieszonki na nie. To wszystko co opakowania ma, leży w pudełku z Ikea (nie, nie umiem tego odmieniać DUśmiech. Michu, dobrze widzę, że tam masz jakby dwie warstwy tmgc, ale przecina je jakiś.. kocyk?

Zdjęcie też postaram się jutro wrzucić. ^^"
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
(08-10-2014, 17:53)Ralveyn napisał(a): w pudełku z Ikea (nie, nie umiem tego odmieniać DUśmiech

Z Ikei. Duży uśmiech

A te skarpetki to super opcja jest, ja tak od Michu mam telefon z podczerwienią, który mi posłała w granatowej skarpetce z białym konturem królisia, cały czas go w tym trzymam. XD

Ja mam jedno pudełko na wszystkie, które są luzem, to one są w pokrowcach, a dwa kolejne są na te, które mają oryginalne opakowania i jedno z tych pudeł jest właśnie z Ikei. xd A dwa pozostałe z TK MAXX, tam mają zawsze cudne pudełka. <3
Odpowiedz
W nowym pudełku:
v5, v5.5 i dwa Friends są w różowym pudełku na razie jakie dzisiaj kupiłam wystarczy.

Michu widziałam takie duże plastikowe pudełko dzisiaj w Leroy Merlin.
Odpowiedz
Dogz, a gdzie trzymasz resztę? Bo chyba TamaGO nie widzę..
Odpowiedz
Tama-Go stoi na biurku mam do niego specjalny pokrowiec kolorowe Tama mam włączone. A P2 jest pod Angelgotchi.
Odpowiedz
W trzech pudłach, każdy w swoim opakowaniu lub pokrowcu:

[Obrazek: tumblr_nibyuhdzIm1soif0yo1_540.jpg]
Odpowiedz
To porządeczek macie Duży uśmiech
Moje:
Zielone pudełko z różnymi rzeczami: zepsute v3 oraz oba v5 w plastikowych opakowaniach, w których były w pudełku
Szuflada: 15th w smegowym pokrowcu, Frinds w portmonetce z HelloKitty, która musi być odpięta niestety xD, v3 i v4.5 w moim pokrowcu na Friends xD

...chyba wrzucę v3 do pokrowca z UraZokyutchi (czy jak jej tam było), a v4.5 zamienię z Friends... xDD
Odpowiedz
Ja mam na te bez opakowan wlasnie takie szufladki, a na te w opakowaniach mam dwa osobne pudla. Oczko
Odpowiedz
Te w dużych opakowaniach mają wielgachne pudło:

[Obrazek: tumblr_nwzmhpoqXA1soif0yo3_540.jpg]

Vintage itd. mają mniejsze pudło:

[Obrazek: tumblr_nwzmhpoqXA1soif0yo2_540.jpg]

A szufladki są z tej mini-szafeczki plastikowej i tam mam te zwierzątka, które nie mają oryginalnych opakowań:

[Obrazek: tumblr_nwzmhpoqXA1soif0yo1_540.jpg]
Odpowiedz
(29-10-2015, 16:25)Michu napisał(a): Matkooo ile cudnych etujek widzę u Ciebie. ;________;

A wierzchu leży jedno szyte przez Ciebie! Oczko
I te gumeczkowe od Ciebie też. ;*
Odpowiedz
ja mam tylko 8 tamków więc te których nie używam są w worku zaciskanym (taki mi się trafił w Pepco) w esy-floresy i leżą na moim nocnym stoliku, a te aktywne są obok mnie
[Obrazek: Pff51kb.png]
Odpowiedz
Wczoraj kupiłam naklejki, te naklejki wąsy nie kupowałam, dostałam je od koleżanki i ozdobiłam pudełka, w których przechowuję wszystkie Tamagotchi i elektroniczne zwierzątka:

Mniejsze pudełko:

Są tam niebieskie Friends, v5, v5.5 w pokrowcu od Michu i Tama-go zielone również w pokrowcu od Michu.

I większe pudełko:

Są tam Angelgotchi, P2 w oryginalnych opakowaniach, v2, dwa v3, dwa v4, v4.5 w pokrowcach oprócz v3 niebieskiego, v6, EnTama, UraTama, ID, MGA puppy, klon nano puppy jest w oryginalnym pokrowcu Ringotchi, Kidipet, Anipalz - w pokrowcu, LPS kotek, Digi pets.

I mniejsze tutaj nie okleiłam ponieważ te pudełko nie ma gładkich boków tylko takie matowe i naklejki by odpadły:
Tutaj są dwa TMGC Friends jedno europejskie drugie Dream Town i dwa LPS.

A Password Puppies się nie zmieściło. XD Więc schowałam go do pokrowca dużego.
Odpowiedz
Fajne te wąsy, wyglądają jak pierniczki. Oczko Ładne te pudełka, nie trzymasz oryginalnych opakowań od reszty tama?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości