Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!!
wszystko na tej stronie: http://pl.tamagotchifriends.com/2014/09/...s-konkurs/
Ninja I Serce TMGC Anioł Fan Od V.4Anioł I Serce TMGC Ninja
Ale wykrzykników.. ^^"
A przecena - no nareszcie się zorientowali, że nikt tego za taką cenę nie kupi, 70 zł to już lepiej wyglądająca cena. Duży uśmiech Szkoda, że w konkursie nie ma do wygrania tmgc, tylko te figurki.. :v I jeszcze pytanie mnie rozbawiło, bo raczej wiele fajnych funkcji to nie ma.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Chyba wezmę udział w konkursie w końcu figurka też jest super dla fana Tamagotchi. Uśmiech Szkoda, że jak TAMA-Go było nie było konkursów.

Kupiłabym jeszcze jeddno Friends ale to amerykańskie ma lepszy wyświetlacz i gry inne. Ale 4u bardziej mnie ciągnie
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
O, fajnie, zawsze jakis oryginalny merchandise, dla kolekcjonera niezla gratka. Wezme udzial. ^^
(01-10-2014, 09:37)Ralveyn napisał(a): Ale wykrzykników.. ^^"
A przecena - no nareszcie się zorientowali, że nikt tego za taką cenę nie kupi, 70 zł to już lepiej wyglądająca cena. Duży uśmiech Szkoda, że w konkursie nie ma do wygrania tmgc, tylko te figurki.. :v I jeszcze pytanie mnie rozbawiło, bo raczej wiele fajnych funkcji to nie ma.

Racja.Friends mi się znudziło po ok.3-4 tygodniach bo nie ma rzeczy i łączenie zabiera większość opcji. jeszcze ta biżuteria po co ona.Moim zdaniem Friends to drugie Tamago, tylko gorsze -,-
Ninja I Serce TMGC Anioł Fan Od V.4Anioł I Serce TMGC Ninja
W końcu wzięłam udział w jakimś konkursie... Wątpię ze wygram, bo nie umiem pisać, no ale, jest nadzieja.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
O, figurka to właściwie nawet lepsza rzecz niż samo Tamagotchi xDDD Hm... ale czy to oznacza, że ogólnie figurki do Polski sprowadzają? @@
Ja, Ralveyn, Hilla i Dogz wygraliśmy figurki. Duży uśmiech

http://pl.tamagotchifriends.com/2014/10/...wyciezcow/
Gratuluję Carol Hilla, Ralveyn. Uśmiech

Po raz pierwszy wygrałam konkurs w dziedzinie Tama.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Mega się cieszę, nigdy nic nie wygrałam. : DD
Gratuluje wam też!
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Gratuluję wam Oczko to dziwne ale ja też wygrałam. XD
Gratki! :3
Jezu, nigdy przenigdy nic nie wygrałem, nawet głupie konkursy w przedszkolu to klapa była, ale się cieszę! : DD
Gratki wszystkim! Duży uśmiech
Jakaś laska, której nikt nie zna. Język
Ja mam jeszcze dziwne wrażenie, że od nas z forum jeszcze Thom wygrał, albo po prostu się mylę.. może wcale nie ma na imię Tomek
Jezu, jakbym dostał tą taką tama-Elsę, to byłoby super mega. ;=; Mam nadzieję, że uda nam się i każdy dostanie coś innego. Duży uśmiech
Sorki za off, ale się mega jaram. xD