Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!!
(25-09-2014, 15:42)thiefpapillon napisał(a): Nie sprzedaje id l 15 th ani innych,bo już się rozmysliłem nad sprzedażą

(25-09-2014, 17:42)Carleesi napisał(a):
(25-09-2014, 15:42)thiefpapillon napisał(a): Nie sprzedaje id l 15 th ani innych,bo już się rozmysliłem nad sprzedażą
Sorki pomyliło mi się,mam mętlik w głowie mo chodziło,że nie sprzedaje idl 15,princess spacy i innych oprócz zwykłego fioletowego id l.
edit:kup od carlessi,ja nie mam czasu na wstawianie zdjęć w tym momencie i jestem pewien,że spodoba ci się tama w lepszym stanie.
[Obrazek: 2dkbrs5.jpg]
(24-09-2014, 10:50)Carleesi napisał(a): Ok, zdecydowałam się sprzedać moje iD L.
Jest w bardzo ładnym stanie, mam je od Michu, więc trafiło do mnie nieporysowane.
Jak widać na zdjęciach Tamagotchi nie jest zniszczone ani porysowane, ponieważ cały czas jest trzymane w pokrowcu (który dołączę gratis).
Jedynie co, to na dole ta srebrna obręcz jest trochę starta, ale poza tym Tamagotchi jest w stanie idealnym. Obudowa nigdzie nie odbarwiona, wszystkie przyciski działają bez zarzutu, tak samo dźwięk i wyświetlacz.

Moja cena to 135 zł wliczając koszt przesyłki (priorytet polecony).
Wysyłać będę z Sosnowca.
Jeśli się zdecydujesz, wystawię na Allegro.

[Obrazek: tumblr_ncegjykT9h1soif0yo1_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_ncegjykT9h1soif0yo2_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_ncegjykT9h1soif0yo3_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_ncegjykT9h1soif0yo4_500.jpg]

Ok kupuje ale napisz mi np. na PW jak mi to sprzedasz i szczegóły
Ninja I Serce TMGC Anioł Fan Od V.4Anioł I Serce TMGC Ninja
Tak jak pisałam, moja oferta cały czas aktualna, bo przydałyby mi się pieniążki.

EDIT: Jeśli jutro jesteś cały dzień w domu i masz czas wolny, to daj mi znać jak będziesz. Wtedy wystawię Tamagotchi na Allegro (masz konto?).
Jeśli nie masz konta na Allegro, to możemy to zrobić pobraniową, ale od razu ostrzegam, że przesyłka pobraniowa kosztuje ok. 18-20 zł.
(27-09-2014, 19:09)Carleesi napisał(a): Tak jak pisałam, moja oferta cały czas aktualna, bo przydałyby mi się pieniążki.

EDIT: Jeśli jutro jesteś cały dzień w domu i masz czas wolny, to daj mi znać jak będziesz. Wtedy wystawię Tamagotchi na Allegro (masz konto?).
Jeśli nie masz konta na Allegro, to możemy to zrobić pobraniową, ale od razu ostrzegam, że przesyłka pobraniowa kosztuje ok. 18-20 zł.

Mam konto na allegro.Jak będę napisze ci na PW
Ok, to jutro to załatwimy.
http://allegro.pl/show_item.php?item=4649916473

/////ffffffffff, sry, podwójny post D;
Proszę o zamknięcie tematu.
Jutro tu wrzucę numer przesyłki, do śledzenia.

EDIT:

(00)359007734030416754

EDIT: Wyświetla mi, że przesyłka została doręczona.
Dzięki za tamka.Doszedł w dobrym stanie i jestem z niego zadowolony Duży uśmiech
No, to super, ja również dziękuję, szybka zapłata, zero problemów. Oczko
Myślę, że teraz już można zamknąć. Oczko
Proszę o zamknięcie tematu