Powiem tyle że łatwiej można się pogubić, bo teraz w opcji drzwi w jednej opcji mogą być 3 inne. Np. 1 opcja to w ogóle pójście do jakiejś jakby galerii handlowej w której jest sklep z tapetami, normalny sklep i gry.
Poza tym niemowlak może iść do swatki, ale bawi się tam raczej z innymi postaciami (robi z nimi tort). Szkoła i Principal Mimizu też są pokazane.
(25-09-2014, 19:15)Michu napisał(a): Tak tak, najpóźniej pierwszego kasę Ci wpłacam, możliwe, że wcześniej. I jeszcze na plecki do iphonea przy okazji tez hahahaha.
Super Michu, że będziesz miała 4u mam nadzieję, że napiszesz w pamiętniku. A kupujesz z tą zawieszką oryginalną?
Ja też wezmę bez zawieszki nie opłaca się się można kupić gdzie indziej w polskich sklepach Ja też nakładkę na przód biorę. Tak samo chcę różowe jak Michu.
Ja bym chciała z tą niebieską zawieszką bardzo, ale one drogie są i waham się cały czas, czy w ogóle warto... Ale faceplate'y warto, bo ok. 15 zł za sztukę, to nie jest majątek. ^^
(27-09-2014, 19:30)Michu napisał(a): Za kilka dni się uspokoi, bo ci najbardziej napaleni się juz rzucili, więc jak znowu będą na stanie to i my się załapiemy.
Ludzie kupują po cztery naraz i dlatego tak to idzie. D: