Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!!
Pytanie 
Tak jak pisze w temacie szukam TMGC ID L Używanego czy ktoś może zaoferować lub Powiedzieć gdzie można kupić???(oprócz Ebay'a) NiezdecydowanyNiezdecydowanyWykrzyknikWykrzyknik[/size][/size] P.S. nie chciało mi się dużo pisać Diabeł
Ninja I Serce TMGC Anioł Fan Od V.4Anioł I Serce TMGC Ninja
Ja mam jedno, które bym mogła w sumie sprzedać, ale najpierw się muszę skonsultować. Oczko
Ktoś ostatnio na forum sprzedawał 15th iDL i wiem, że miał też na sprzedaż dwa zwykłe idL.
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
thiefpapillon chciał sprzedać.
Jakby co, to tak jak mówię, ja jedno mam, ale dam znać wieczorem. Oczko

Ewentualnie jeszcze, jeśli chcesz nowe, to ja sprowadzam z eBay jak ktoś chce. (:
Mam jeszcze fioletowe id l zwykłe w średnim stanie.Mogę sprzedać za 100 zł+5 zł przesyłka,więc jak będziesz chciał to zrobię ogłoszenie
[Obrazek: 2dkbrs5.jpg]
Ok, zdecydowałam się sprzedać moje iD L.
Jest w bardzo ładnym stanie, mam je od Michu, więc trafiło do mnie nieporysowane.
Jak widać na zdjęciach Tamagotchi nie jest zniszczone ani porysowane, ponieważ cały czas jest trzymane w pokrowcu (który dołączę gratis).
Jedynie co, to na dole ta srebrna obręcz jest trochę starta, ale poza tym Tamagotchi jest w stanie idealnym. Obudowa nigdzie nie odbarwiona, wszystkie przyciski działają bez zarzutu, tak samo dźwięk i wyświetlacz.

Moja cena to 135 zł wliczając koszt przesyłki (priorytet polecony).
Wysyłać będę z Sosnowca.
Jeśli się zdecydujesz, wystawię na Allegro.

[Obrazek: tumblr_ncegjykT9h1soif0yo1_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_ncegjykT9h1soif0yo2_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_ncegjykT9h1soif0yo3_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_ncegjykT9h1soif0yo4_500.jpg]
Carleesi pomyśle ok??
Zależy jak długo się chcesz zastanawiać... Bo to Ty napisałeś, że chcesz kupić. Język
(24-09-2014, 16:54)Carleesi napisał(a): Zależy jak długo się chcesz zastanawiać... Bo to Ty napisałeś, że chcesz kupić. Język
czekam na zdjęcia od thiefpappilona dlatego myśle Uśmiech

Masz zdjęcia w jego zamkniętym ogłoszeniu co Michu podała...
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
P.S. Pragnę przypomnieć, że żadnych sprzedaży aranżowanych tu, na forum, nie załatwia się przez PW, tylko w tematach. A przez PW się podaje jedynie dane osobiste.
(24-09-2014, 09:52)thiefpapillon napisał(a): Mam jeszcze fioletowe id l zwykłe w średnim stanie.Mogę sprzedać za 100 zł+5 zł przesyłka,więc jak będziesz chciał to zrobię ogłoszenie
Zrób ogłoszenie to kupię ok???
(24-09-2014, 21:49)Hilla napisał(a): Masz zdjęcia w jego zamkniętym ogłoszeniu co Michu podała...
Napisałem,że mam zwykłe do sprzedania a nie 15 th.Przeczytaj dokładnie mój post na górze.Nie sprzedaje id l 15 th ani innych,bo już się rozmysliłem nad sprzedażą,a i tak wtedy nikt nie chciał kupić.
[Obrazek: 2dkbrs5.jpg]
Czyli thiefpapillon się wycofuje.

Moja oferta nadal aktualna.
(25-09-2014, 16:54)Carleesi napisał(a): Czyli thiefpapillon się wycofuje.

Moja oferta nadal aktualna.

Thiefpappilonowi chodziło o jego 15 anniversary Uśmiech