Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[iDmakeDL] problem z fanowskimi tapetkami
Czy jest u nas na forum ktoś, kto potrafi przerabiać obrazki na tapetki do iD L używając programu iDmakeDL? Bo ostatnio chciałam sobie wgrać parę fanowskich tapetek, które rzekomo już były przerobione i trzeba je było tylko wgrać, ale niestety, nie chciały się przesłać, a ja jestem w tym trąba i bym bardzo doceniła czyjąś pomoc z tym fantem. Smutny
Odpowiedz
A pamiętasz jeszcze jak to się robi? Uśmiech
Odpowiedz
Ja próbowałam je poprzerabiać ale nie udawało mi się , wyskakiwał komunikat z kolorami. Więc te fanowskie tapetki do id l odpaliłam na gimpie zmieniłam kolory, tak jak pisało na tama zone ale niezbyt ładnie to wygląda... Działało na ID L ale te kolory niezbyt ładnie wyglądały. Michu jeśli uda Ci się coś zdziałać dałabyś i mi znać?
Odpowiedz
Michu, ja mam te z Tama-Zone, co mi przesłałaś wszystko co miałaś na kompie i one też tam spakowane gdzieś były. One do iD L miały być, a guzik, nic nie działa. D;
Odpowiedz
Mi właśnie te z tama-zone też nie działają xc.
Odpowiedz
Też chciałam sobie wgrać tą pierwszą! ;___; I też na 15th, ale się nie dało. D;
Odpowiedz
Ja mogę przerobić jak coś~
Odpowiedz
Już sobie zgram i spróbuję. Oczko

Katetchi, jak coś, to Ci PW napiszę. Duży uśmiech
Odpowiedz
Kurka, wczoraj się tak zajęłam innymi rzeczami, że o tym zapomniałam! Teraz już na serio sekunda i zgrywam. ^^"

EDIT: Przeszła! :'D
Odpowiedz
Michu ja na razie nie mam przy sobie telefonu z podczerwienią, więc nie miałam jak sprawdzić. Ale jak to zrobiłaś że działają?
Odpowiedz
A mogłabyś może wyjaśnić jak to zrobiłaś? Chciałabym sobie kilka przerobisz bez utraty kolorów.
Odpowiedz
O dziękuję Ci bardzo Michu Uśmiech ,zalinkować ją czy wolisz żeby wysłać na e-mail?
Odpowiedz
http://freakshare.com/files/k1fw4gxz/-Ra...7.JPG.html ok za linkowałam tutaj Uśmiech. Niestety zaraz wychodzę więc jak by co będę odpisywać wieczorem. Jeszcze raz dzięki Michu Uśmiech
Odpowiedz
Dziękuję bardzo Michu ^^ jak tylko będę miała możliwość wgram ją. Myślę że we wtorek i dam Ci znać, przepraszam że tak długo ale nie mam przy sobie telefonu z podczerwienią.
Edit: Jednak zobaczę w sobotę bo dziś nie miałam jak xc.
Edit2: Michu dzięki! Tapetka mi działa Uśmiech.
Odpowiedz