Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi Chansey Check Watchilng
(Jako nazwę tematu podałam nazwę tego "tama" które znalazłam ponieważ nie znam serii, jeśli ktoś mógłby mnie oświecić byłabym bardzo wdzięczna).

Otóż rozglądając się za nowymi Tamagotchi już kilka razy wpadłam na coś takiego :
[Obrazek: 61Z%2Bx8Kus4L._SY355_.jpg]

Zaciekawiło mnie bo wydaje mi się bardzo urocze, jednakże staram się zrozumieć co to do końca jest? Coś jak Tama tylko jest zegarkiem i ma jakieś dodatkowe funkcje? Może ktoś z was miał okazję posiadać coś takiego albo po prostu ma jakieś informacje?
Odpowiedz
Nie jest to tama. Jest to zabawka związama z samym anime Tamagotchi (nie pamiętam której serii...)i. Ta postać nazywa się Watchlin i chyba tylko w sobie ma jakieś gierki i zmienia miny.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
(12-09-2014, 15:12)Hilla napisał(a): Nie jest to tama. Jest to zabawka związama z samym anime Tamagotchi (nie pamiętam której serii...)i. Ta postać nazywa się Watchlin i chyba tylko w sobie ma jakieś gierki i zmienia miny.

To była seria tamagotchi miracle friends.

Ale postać słodka. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Watchlin! Duży uśmiech
To jest generalnie zegarek ze słodkimi animacjami i czymśtam jeszcze. (:
Odpowiedz
Hilla właśnie tak myślałam że może to nie być tama ale nie wiedziałam jak inaczej to nazwać.

Michu właśnie te jej miny są takie urocze :3.

Dogz właśnie widziałam jakąś kamerkę, chyba telefon i coś jeszcze , więc podejrzewałam że to jakaś seria.

Carleesi podobno ma też jakiś alarm coś jak budzik? Gdzieś wyczytałam XD Jeśli tak mogłabym własnie w tym celu go używać również Oczko.

Dziękuję wszystkim za odpowiedź Uśmiech. Mimo iż to nie tamagotchi naprawdę mnie interesuję, rozważę czy sobie takiego nie sprawić XD.
Pewnie każde z tych urządzeń różni się (po za oczywiście postacią) wewnątrz funkcjami i grami?

Znalazłam jeszcze coś takiego
[Obrazek: 71pVIljgwuL._SX522_.jpg]
chyba mogą być tak jakby 3 postacie/przebrania xD.
Odpowiedz
A drogi to wydatek? Duży uśmiech Ktoś zna cenę? ^^
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Cena różna jest, serio. Ale chyba optymalna cena to 21$.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Ja widziałam za jakieś 80-90 zł z darmową wysyłką.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości