Liczba postów: 3,251
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
Dawno tu nic nie było...
...mam już iD L 15th Anniversary 
Tamagotchi to jedno z kilku marzeń, które udało mi się spełnić w te wakacje <3
![[Obrazek: imgp1055_vert_by_katechi-d7w7jkz.jpg]](http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2014/234/3/8/imgp1055_vert_by_katechi-d7w7jkz.jpg)
Szkoda, że jakimś cudem nie mam zdjęcia maluszka, który woła mnie po imieniu ;-; A robiłam D:
Nie, nie wpisałam tam serduszek tylko ładnie w japońskich znaczkach Katechi~♥ Jestem w szoku ile tam jest tych znaczków xD Trochę szkoda, że nie można nazywać stworka :c Fajnie by było przelatywać po tych znaczkach jeszcze raz.
Moja malutka dziewczynka aktualnie jest Ufotchi c: Chciałabym mieć Antoinetchi, a z drugiej strony wolałabym po prostu mieć to co wyjdzie xD
Co do v3 i v4.5
Ich imiona to:
MODE i BANE
8D" hehe
Mode to dziewczynka, która jest przegrywem (co widać po jej wyglądzie). Ogólnie miałam do niej stosunek neutralny, ale Z. utwierdził mnie w przekonaniu, że to przegryw i... no ogólnie xD Przy łączeniu z Bane ciągle prawie przegrywała albo dawała mu kupy. Za to on obdarowywał tą wstrętną karynę samymi pozytywnymi rzeczami xD
Swatka ciągle wbija się drzwiami i oknami, ale nie wygra z miłością Mode i Ba-... z miłością Bane do Mode. Razem się zestarzeją... a potem urodzą miłego pana z zarostem xD Znaczy Mode urodzi.... Tak, syn będzie miał urodę po matce xD Znaczy synowie. Już wybrałam dla nich imiona. Seba i Anon.
Hihi.
I kupiłam zły kabel do telefonu Dx Jakby ktoś potrzebował kabel do komputera do Sony Ericssona to mam i chętnie się go pozbędę za niską cenę D:
Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
Czemu nie wpisałaś serduszek? To takie kreatywne jest..XDD
Ładne zdjęcia i czekam na więcej oczywiście.^^
Liczba postów: 690
Liczba wątków: 4
Tamagotchi: p2,v3, v4, v4.5, v5, v6, 2xfriends, ID L, P'S,4u+
Katechi jest boskie! *o* ła i przyszło w japońskich gazetkach xD. ID L też było moim marzeniem i udało mi się je spełnić. Małe a tak cieszy  .
Maciejo, dziękiii xD Ogólnie mega źle mi się robiło te zdjęcia i jeszcze musiałam wykadrować, bo robiłam je innym aparatem, a on jest nieogarnięty xD I chyba nie ma makro D:
Ariane, dziękuję <3 Tak, owinięte było w gazetę i w folię bąbelkową  Ta gazeta jest śmieszkowa, z jednej strony to co widać, czyli ładnie i estetycznie, a druga jest cała zadrukowana w znaczkach xD
No i tak, małe... ale nie takie tanie xD
Nie nadałam małej imienia... Właściwie to nie wiem czy lubię opcję wpisywania imienia czy nie xD Bo tak mi tego brakowało w Friends i tutaj też brakuje (szczególnie przesuwania tej tony znaczków xD), ale z drugiej strony jak mam wpisywać imię do v3/v4.5 to czasem jestem chora aż i powstają takie dziwactwa różne xD (Nie, nie mówię tutaj o Mode i Bane, to było przemyślane xD)
Było to wczoraj... Niedziela jak niedziela, wstaję o 6, bo o 7 mam zajęcia teoretyczne z kursu prawa jazdy. Ale już od wczoraj wieczora, kiedy to przed snem przypomniałam sobie o tym, naszła mnie dziwna myśl: coś tu nie gra.
Ignorując to przeczucie doprowadziłam się do porządku, pomimo braku czegoś, co mój mały Henryczek mi zapewne ukradł. Naprawdę nie miałam ochoty jechać znowu tą samą trasą, a tym bardziej niepokoiło mnie ile czasu tym razem to zajmie. Zaczęłam się też zastanawiać na którą właściwie powinnam być w umówionym miejscu... Było powiedziane tylko, że rano, instruktor przesyłał mi dokładną godzinę SMSem... Cofnęłam się szybko do pokoju aby ostatni raz sprawdzić, czy czasem nie znajdę mojej zagubionej rzeczy. Tamagotchi były już spauzowane (iD L miało zmienioną godzinę). Nagle przyszedł SMS. Mój instruktor skręcił nogę w kostce. Nie mogłam uwierzyć. Wróciłam do piżamy i rzuciłam się na łóżko. Odpauzowałam Tamgotchi. Sprawdziłam coś na telefonie w Internetach, kiedy usłyszałam znajomy dźwięk. To w 15th właśnie następowała przemiana! Spojrzałam na ekranik. Zgodnie z tabelką, moja dziewczynka przemieniła się w Lovelitchi. Nie jest ta postać nawet w mojej liście TOP 10, ale jest postacią najlepszej opieki, więc co mi szkodzi. Weszłam na nasze zacne forum aby sprawdzić za co ona dostaje Happy Symbols. Spróbowałam zignorować fakt, że jest... ciemno szara. Po zdobyciu trzech znaczków zaryzykowałam i posłałam ja do łazienki. I to była dobra decyzja - futerko Lovelitchi zaświeciło się śnieżnobiałą bielą!
Z większych przeżyć to wczoraj nasza puchata koleżanka znalazła sobie w parku białego puchatego piesiaczka. Mi się bardzo nie podoba, ale pasują do siebie tak bardzo.
Tymczasem Mode i Bane weszli w okres pokwitania... a raczej przekwitli już tak właściwie. Miałam zrobić im ślub, ale niestety ich silna przyjaźń została 2 razy usunięta, aby podczas zabaw w Warszawie z Z., nie doszło do małej wpadki...
Poniżej zdjęcia - wpadłam na pomysł, żeby kartę z aparatu, którego nie lubię wsadzić do tego preferowanego przeze mnie xD
PS Ta skrzynka, którą bawi się Lovelitchi na zdjęciu to jak na razie mój ulubiony itemek w tej wersji <3
PS2 Dziadzius Bane jest strasznie niewyraźny :c Niestety nie dam mu Rutinoscorbinu i podejrzewam, że cierpi na zespół rozładowywującej się baterii... ale mimo to wczoraj to Mode musiałam wymienić bateryjkę xD
Liczba postów: 293
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: v4, v4.5, v5, Music Star, Friends
Lovelitchi ma fajne zwierzątko ;p Gratuluję seniorów! Ja miałem kilka razy i już mi się znudziło, bo mają zawsze to samo dziecko. No, ale chciałem mieć jedną z tych postaci ze zwykłej v4, ale u mnie to niestety nie działało pomimo kilku prób :c
Ja strasznie, strasznie nie lubię Lovelitchi. Nie wiem sam dlaczego, ale mega mnie irytuje, już ją sobie odhaczyłem na liście znaczków i nigdy więcej.. W ogóle strasznie przyjemnie czytało się ten wpis, sam chciałem się na coś takiego przerzucić, coby pisać więcej w pamiętniku, bo na historyjki ostatnio czasu nie mam. Naprawdę super!
Liczba postów: 690
Liczba wątków: 4
Tamagotchi: p2,v3, v4, v4.5, v5, v6, 2xfriends, ID L, P'S,4u+
Ja tez uważam że przyjemnie czytało się ten wpis! Rozbawiła mnie szara Lovelitchi XD. Moja nawet przez chwile była i pomarańczowa XD. Słodka jest ale sa lepsze postacie to fakt, a ten item wygląda naprawdę fajnie  ale podejrzewam że jest tylko w tej wersji ID L.
A co do seniorów to ja ich nigdy nie miałam, więc podziwiam  . Czekam oczywiście na kolejny wpis xD
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Ja miałam seniorkę w v4 granatowym i trzymałam ją specjalnie, żeby miała 99 Yr. A kiedy już miała 99 Yr to ożeniłam ją z seniorem.
Hejo~
Na chwilę obecną mam tyle do roboty, że chyba nie będę pisała pamiętników jak w poprzednim roku szkolnym xD No i dalej nie skończyła się afera karciochowo pamieciochowa, więc nie mam możliwości robienia wielu zdjęć :/
Udało mi się jakimś podstępnym cudem ściągnąć na 15th jakąś tapetkę, grę (tą z pływaniem) oraz.... tapetkę własnego autorstwa (w pewnym sensie xD) :3
![[Obrazek: welcome_to_summoner_s_rift_by_katechi-d7ywlqf.jpg]](http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2014/255/6/6/welcome_to_summoner_s_rift_by_katechi-d7ywlqf.jpg)
Strasznie świetnie to wygląda, chociaż gryzie się z tamkiem xD Jak tylko znajdę wolną chwilkę to wezmę się za robienie kosplejów <3
Ah, jak coś to to w tle to z LoLa :"D
Tymczasem v3 i v4.5 radzą sobie całkiem nieźle, jakieś zdjęcia staram się też wrzucać na Instagram xD Mam nadzieję, że uda mi się ogarnąć jakiś nowy telefon xD (albo ożywię Szwabsunga, hihi)
Yay, wreszcie coś nowego! U mnie odwrotnie; zaczął się rok szkolny, to więcej czasu na wszystko, ale totalny leń. D: Super jest to tło. ^^ Która generacja? Podoba Ci się 15th?
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Moim pierwszym kolorowym Tama jest ID L wtedy bardzo się nim zachwycałam i nadal mnie zachwyca. Kolorowe mają swój urok, a czarno białe mają swój klimat. A tylko po bokach tak dookoła tego pierścienia srebrnego ID L obudowa fioletowa wyblakła trochę.
Generacja piąta c: Eh, boję się, że to tama też będzie mi rodziło same dziewczynki xD
Ogólnie co do 15th... jest super ;u; Nie chce mi się wszystkiego pisać co mi się podoba itd., ale kilka rzeczy napiszę:
- zachód słońca *-*
- mam wrażenie, że pogoda jest ciągle zła xD Albo to tylko wrażenie. Ogólnie mogłaby się tak często nie zmieniać, serio xD
- park taki fajny <3
- itemki z roślinek <3
Nie widziałam jeszcze wszystkich tapetek, aktualnie poza pokojem głównym mam wszędzie te rocznicowe. Ale chyba do sypialni zmienię, bo mi się strasznie nie podoba xD
Gry: tej drugiej chyba nigdy nie zrobię tak na 100%, a ta pierwsza jest mega, bo mogę przy niej spokojnie zastanawiać się nad różnymi rzeczami, obmyślać itd. i tak samoczynnie sobie nabijam szczęście tamka grając w tą prościutką gierkę xD
I co odkryłam: kafelki w łazience z tapetką roczicową wyglądają mega, jak są zabrudzone *-* Dlatego mam syf wszędzie poza pokojami xD
I tak, jest bardzo "magiczne" *-* Ogólnie jak patrzę teraz na moje v3 i v4.5 to wydają mi się przy nim jak jakieś tandetne podróby xD
Ogólnie mam mało czasu dla tamciów, tylko je karmię i cukierki, bo nie mam czasu/chęci D: Wolę się uczyć. Trochę słabo, bo w wakacje też je traktowałam tak trochę słabo... Ale chyba cały ten rok będzie taki szybki, bo, ekhem, matura.
O, co do pogody to hajfajf, często się zmienia między skrajnościami: słońce -> deszcz. I szkoda, że nie wpływa na nastrój naszej postaci. Ja w ogóle tapetek rocznicowych nie wgrywam, ale chyba zacznę jak tak zachwalasz.  A jeżeli o mnie chodzi, to właśnie nie wiem czemu, ale nie mogę się przyzwyczaić, że kolorowe tmgc, to też tmgc. XD
Fajno, że Ci się podoba. ^^
Chodziło mi o te tapetki co już są wgrane c: Te co jak masz wszystkie to zmienia się wystrój domku.
Tak sobie teraz myślę, że na moje aktualne tempo życia najlepiej nadawałoby się P1 albo P2 xDD Bo w v4.5 denerwuje mnie poczta, w 15th nie sadzę nawet nasionek (a tak się tym jarałam na początku), więc v3 jest mi tak jakby najbardziej przyjazne xD Eh.
Ojjj, czy ja wiem... mnie się wydaje, że te starsze to jeszcze więcej opieki wymagają.. D:
|