Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowe Tamagotchi: Tamagotchi 4 U (27.09.2014) oraz Tamagotchi 4U+ (18.07.2015)
Może będą robić itemki na bieżąco i np. na święta wypuszczać jakieś specjalne.
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
A co do zamówienia zbiorowego - zrobię temat w ogłoszeniach, mogę się tym zająć, żaden problem.
A, i jeszcze co do kosztów wysyłki, to ktoś na TamaTalk mi napisał, że koszta są kalkulowane na hlj wtedy, kiedy już masz coś w koszyku, bo to zależy też od wagi przedmiotu itd., a wagi na razie nie znają. No i też zależy od wybranego sposobu wysyłki.
Jeżeli płatne to słabo trochę... :x Tak jakby "haha, wydamy tama za xy jenów, ale będzie miało mało postaci, ale wypuścimy 486324 więcej i każemy im płacić za pobranie, ehehehehe"
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
No... ;___; Ale wiedzą, że ludzie i tak będą na to kasę wydawać. Mam nadzieję, że za to będzie [poza tymi 10 postaciami...) dużo wbudowanego contentu.
Jakby co to od razu piszę się na zbiorowe zamówienie Uśmiech

W sumie można wywnioskować, że skoro pierce'y trzeba było kupować to dlaczego by nie itemy. Sądzę, że będą płatne i będzie trzeba je kupować w jakiś tematycznych zestawach.

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
awww, ale się jaram. <3 Ale tak czytam w opisach o tych smyczkach i nic znaleźć nie mogę, a miałem nadzieję, że będą coś robiły. :<
[Obrazek: usRtoXY.png]
Nikt tego jeszcze w rece nie mial, wiec chyba tez nie moga byc pewni czy to cos robi, czy nie. Uśmiech
Wszyscy się zdziwią jak to tylko ozdobą się okaże Duży uśmiech

http://instagram.com/wacagocchi

Wacagocchi wygrała Tamagotchi 4 U w jakimś konkursie i już je dostała, podałam linka do jej Instagramu, bo wrzuciła zdjęcia.
Też myślę, że są conajmniej dwa tła pod ikonki na start.

A mi się, szczerze mówiąc, te białe plecki podobają. ^^
I sposób wyjmowania baterii jak w TMGC+Color. I więcej wskaźników poziomu głodu aż 6. Podoba mi się to Tama.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Jeju, śliczne jest! *__________________* Tylko kurde, ona zawsze tak tymi koralikami nawali.XD To tło z rybakami jest super, tylko ile tych wskaźników głodu...:o
[Obrazek: usRtoXY.png]
(12-09-2014, 20:15)Ralveyn napisał(a): Tylko kurde, ona zawsze tak tymi koralikami nawali.XD
No właśnie ja nie mogę patrzeć na te jej tmgc, bo wyglądają jak kiczowate choinki... xd

Ale to też oznacza, że trochę dłużej będą te wskaźniki trzymać. Oczko
Jak tak patrzę na te zdjęcia... w sumie jakoś tak mnie to już nie jara xD Albo po prostu jestem zmęczona. I nie podoba mi się ten biały tył D: Wygląda tandetnie i jakby był niedorobiony. Eh.

Co do jej ozdabiania to mi się ogólnie nawet podoba. Szczególnie fioletowe iD L. Niby jakaś rybka i kluczyk z kija wzięte, ale jakoś to tak ładnie wygląda xD
Jak jest więcej wskaźników głodu przynajmniej Tamek szybko nie umrze.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]