Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowe Tamagotchi: Tamagotchi 4 U (27.09.2014) oraz Tamagotchi 4U+ (18.07.2015)
(16-08-2014, 15:43)Inka napisał(a): Dogz, a nie maksymalnie? ^^"

Tak. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
E tam, z P's tak samo było jeśli dobrze pamiętam. Na AmiAmi pewnie najbardziej się opłaca kupić, bo przecież ci na ebayu sobie jeszcze naliczają...
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
No ta cena "startowa" przeraża XD. Ale później zapewne będzie taniej. A co do nfc ostatnio przeżyłam nie mały szok jak zobaczyłam że smartfonach zaczęli znowu instalować irde o.o , chyba że ta strona o telefonach cosik kłamie bo trudno mi w to uwierzyć.
^Chyba wszystkie Samsungi z serii "Galaxy S" mają ten port. To w sumie serio fajnie. Język
W ogóle.. ktoś wie, czy ta przedsprzedaż to tylko internetowo, czy w Japonii już też można nabyć jakąś ograniczoną ilość 4u?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Sony Xperia nowsze mają NFC.
T. dostał na urodziny Sony Xperia M2 i ma NFC z tyłu. Oczko

^ Blue, to nawet ktoś niedawno u nas na forum się tak jarał, że kupił nowy wypasiony telefon i że ma irdę i że będzie przesyłać coś na iD L, a potem kto inny tą osobę na ziemię sprowadził, że to do TV jest. xD
^ O, to wiem jaki chcę telefon jak będę miała możliwość wyboru nowszego O: Bo nigdy nie wiadomo czy kiedyś bym nie chciała kupić tego TMGC xD Bo jak wszystko będzie szło tak jak teraz...
A jak jest z fajfonami?
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
A to ja nie wiedziałam że teraz telefon może za pilota robić XD dla mnie nie przydatne ;p TV i tak nie oglądam.
Jeszcze miesiąc. ;3
Jeszcze miesiąc... a ja nawet nie zacząłem sobie na to kasy odkładać, kurcze. D: W sumie, to nawet nie mam z czego. :/
Karta to miała być z konkursu, ale może będą jakieś sprzedawać czy coś...

Ja nie wiem czy kupię w sumie za miesiąc, dużo rzeczy w sumie chcę. D: Carol pewnie kupi szybciej, to się dowiemy czy warto w ogóle.
(26-08-2014, 23:59)Hilla napisał(a): Karta to miała być z konkursu, ale może będą jakieś sprzedawać czy coś...

Ja nie wiem czy kupię w sumie za miesiąc, dużo rzeczy w sumie chcę. D: Carol pewnie kupi szybciej, to się dowiemy czy warto w ogóle.
Ja kupie w dniu premiery na Amazon Japan przez Tenso. Sa dobre tam ceny. Wysylke mozna wybrac tylko ta szybka to przyjdzie do mnie w 5 dni Uśmiech
^ A czy czasem Hilla nie napisała gdzieś, że wysyłka tą drogą jest mega droga (albo kręcę)? Na eBayu też powinny szybko się pojawić. Duży uśmiech
Tenso to pewnine proxy na amazon japan jest, nie? No wlasnie tam moze mega drogo wyjsc, chyba ze sie jakas dobra oferte znajdzie. Bo Amazon Japan normalnie nie wysyla poza Japonie, a proxy to chyba po prostu sprowadzacze sa.
(29-08-2014, 21:05)Hilla napisał(a): Tenso to pewnine proxy na amazon japan jest, nie? No wlasnie tam moze mega drogo wyjsc, chyba ze sie jakas dobra oferte znajdzie. Bo Amazon Japan normalnie nie wysyla poza Japonie, a proxy to chyba po prostu sprowadzacze sa.

Tenso to zadne proxy tylko firma posrednicza. Wpisz w google Tenso. Zakladasz tam konto podaja japonski adres z twoim unikalnym kodem ten adres z kodem wpisujesz w ustawieniach gdzie wpisujesz swoj adres na amazonie. Na Amazon Japan konkretnie sprzedaje sam amazon. Na amazonach jest opcja prime powyzej jakies kwoty jez darmowa wysylka. Cena Tamagotchi 4u zalicza sie do darmowej szybkiej wysylki z opcji prime. Paczka idzie w jeden dzien na adres firmy posredniej Tenso. Potem Tenso wysyla do ciebie a cena juz takiej wysylki jest tak za 60zl. A Tamagotchi 4u jest na Amazon Japan jest tak za 5572 jenow. Wiec przeliczcie sobie cene :p Ps juz tak zamawialam i firma jest sprawdzona.