Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ogólne rozmowy o Tamagotchi Friends
(20-08-2014, 14:02)Thom napisał(a): Napisałem do Bandai Polska z pytaniem o drugą falę TF i dostałem odpowiedź, że pod koniec września będą dostępne usprawnione pod względem parametrów technicznych zabawki, ale obudowy będą nadal te same.

I tak tego już nikt nie kupuje, bo pewnie wszyscy się zrazili xD
PS Ceny w Smyku są serio przesadzone xD
Odpowiedz
^W Smyku nadal są po 120zł? :o Dorwał ktoś gdzieś to na jakiejś wyprzedaży? Tesco, czy cuś?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
O, faktycznie, w Tesco powinny być jakoś tak najtaniej O: Bo ogólnie to jeszcze widziałam Friends za ok. 80 zł... w ToyCosiu xD Nie pamiętam nazwy xD To jest z Tęczowym Chlebaku xD
Odpowiedz
^ Toys'R'Us.
Ja ostatnio w smyku już na przecenie za 90-80 zł widziałam. Ale raczej 90 zł to było.
Odpowiedz
To dziwne O: Ja wczoraj widziałam bez przeceny w Smyku.
Odpowiedz
Zależy od sklepu. Oczko
Odpowiedz
(21-08-2014, 20:41)Katechi napisał(a): O, faktycznie, w Tesco powinny być jakoś tak najtaniej O: Bo ogólnie to jeszcze widziałam Friends za ok. 80 zł... w ToyCosiu xD Nie pamiętam nazwy xD To jest z Tęczowym Chlebaku xD

Specjalnie tam pojechałem i nadal są w normalnej cenie. ;-;
Sorry za offtop. D:
Odpowiedz
W normalnej ale najtaniej o:

Do tematu: jak patrzę na moje Friends w szufladzie to mi go nie żal, że takie bez baterii xD Okrutna jestem, wiem ;-;
Odpowiedz
120zł to najtaniej? Piotr i Paweł sprzedaje już po 90 zł. Mnie mojego jest żal i chętnie bym włączył, ale nie mam teraz głowy do opiekowania się dwoma. XD

Szukał ktoś logu tej poprawionej wersji która ma wyjść we wrześniu u nas? Ciekawe co konkretnie poprawili...
Odpowiedz
Jest recenzja Ra na YT: https://www.youtube.com/watch?v=ecYmNTZy...TKlM5PPVCw

Ja mam właśnie włączone moje, powiem wam, że jak za 50 zł to całkiem fajne jest. xD
Bo za 120 zł to zdecydowanie nie było fajne...
Odpowiedz
Maciejo, ja tam widziałam za 89 czy coś O:

Odpowiedz
U mnie w jednym sklepie od początku 99,80 zł a w drugim 120 zł. Cieszę się że nie dałam tyle za swojego , chociaż i tak dałam 75 zł... ale nie żałuję. Kurczę w wersji amerykańskiej o wiele bardziej podobają mi się gry no i ekran o wiele lepszy i sama obudowa również fajna...
Odpowiedz
Obejrzałam fragmentami tą recenzję... Oni mają taką fajną ulotkę D:
Wgl. czy mi się wydaje czy on coś śmiał się z tego, że w europejskich była karteczka, żeby kontrast ustawić na 1? xD
Odpowiedz
Tak, że się przyznali do faktu, że ekrany ssą i że trzeba ustawić kontrast na 1, żeby mieć w miarę dobrą widoczność. xd
Odpowiedz
Podobno druga fala ma nowe gry.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz