Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi Friends
^ Widzę, że takie bardzo męskie te obudowy, omg a chciałem kupić. D:
[Obrazek: usRtoXY.png]
Co Ty mówisz, przecież to niebieskie iD L-owe jest bardzo fajne i wcale nie jakieś babskie.
Tak, tak, to niebieskie jest akurat spoko, ale mam to Twoje i jest stosunkowo podobne. v:
Ta osóbka tutaj ma nowe TF. Oczko

http://okaytamagotchi.tumblr.com/
Jak ładnie widac wyświetlacz na zdjęciach, a zdjęcia nie wyglądają na jakieś super ekstra. D:
Faktycznie duża o: ale te tło mi się jednak nie podoba. Gdyby chociaż miało jakiś kolor, a nie taka zieleń pierwszych telefonów komórkowych ;<
Świetny ten ekran! W ogóle się wydaje, że niektóre pikselki są granatowe, ale to pewnie przez zdjęcia.. D: Nie no, muszę też na nie odkładać.
^Jak dla mnie tło jest spoko, w sensie faktycznie nudne i mało ciekawe, ale fajnie, że chociaż jakaś wersja go nie ma.
Ej wyświetlacz jest o niebo lepszy w amerykańskich. Uśmiech
W Tamagotchi v1, v2, v3, v4 i v4.5 wyświetlanie tych pikselków są bardzo wyraźne mimo, że wyszły dawniej.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
No.. no ekran o niebo lepszy, szkoda jednak że nie zadbali o to już w pierwszej wersji.... tło pod ikonkami również mi się podoba. Ciekawe jak z tymi nowymi grami, może poprawili też to żeby nie wyhodowywać ciągle Cofferetchi xp. Mimo to ..nie wiem czy skuszę się drugi raz na friends. Pomyślę.
Arriane, w przypadku Friends kupowanie drugiego się nawet opłaca, bo wtedy możesz sobie łączyć :p Ja jestem mega ciekawa opcji łączeni i pisania wiadomości, dlatego jeszcze zostawiłam moje TF, żeby sobie na jakimś tama-spotkanku z kimś łączyć xD
Katechi w sumie masz rację Oczko. Ale ja akurat mam siostrę cioteczną która ma w domu dwa to zawsze mogę się z nią spotkać i połączyć, chociaż posiadanie drugiego swojego zapewne jest wygodniejsze.
Opłaca się raczej na nie zbierać, bo ich cena detaliczna nie jest droga, chyba kosztują 60zł?
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Tak, tak, $19,90. Oczko
Śliczne te obudowy ^-^ A wyświetlacze są o dużo dużo lepsze. Może się skuszę na kupno, ale to jeszcze nie teraz, poczekam trochę. Ale jak postanowię kupić to będę miała dylemat xp Nie wiem, który mi się bardziej podoba. Czy ten czarny w kropki czy niebieski w gwiazdki...Oba mi się podobają, ale dwóch przecież nie kupię xp
Ja mam problem, bo wszystkie mi się podobają.... XD Jak już mam kupić TF to chcę te. D:
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]