07-07-2014, 20:02
^ Chyba dlatego, że pierwsza to rasowa rodzina.
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)
|
Gotchi-gotchi!
|
|
07-07-2014, 23:14
1. TMGC, nie "tmgt".
2. Te paseczki się szybko ścieraja, ale szczerze mówiąc ładniej to wygląda bez tego srebrnego dookoła. ![]() Miałam takie niebieskie TF, bez tej srebrnej obręczy i wyglądało bardzo ładnie. ^^
08-07-2014, 15:08
To z kebabem mnie rozwaliło
.
17-07-2014, 21:38
Halo, a gdzie kontynuacja? Liczyłem na niezłą lekturę po powrocie, a tu lipca. :c
![]()
17-07-2014, 21:53
Hatch robił się, a teraz jestem z kuzynką, więc hodowla idzie automatycznie...
Po raz 3 Coffretchi w Friends... GG.
22-07-2014, 12:39
Dzisiaj jest mój dzień, dlatego będę grać w grę zamiast pisać kolejne dzikie opowiadanko o tamagocziach v_v
![]() ![]() Żał dział. Na pocieszenie muzyczka
23-07-2014, 12:08
Katechi, weź może zacznij robić zdjęcia tym aparatem od selfie.
I może trochę większy kontrast..
![]()
05-08-2014, 18:43
Ten sam aparat co zawsze xD Słońce źle świeciło.
_____________________________ Taramtamtam, oto powrót golonki. Panie i panowie, oto długo wyszukiwane i oczekiwane przeze mnie Tamagotchi v3, wersja kolorystyczna biała w seledynowe koniczynki - taką samą miało moje pierwsze Tamagotchi od Bandai. Kilka pustych linijek ku uczczeniu pamięci pierwszego Tamagoczi. No to teraz zdjęcia: ![]() Aktualnie Malis jest Paparatchi (czyjaktosiętampisało). Nie lubię zbytnio tego typu postaci D: A nawet bardzo DD: Szkoda ;; A w v4.5 dalej ta sama UraVioletchi o imieniu Grażyna (w dowodzie - GRZNA). W Friends Cosmotchi, który dzisiaj powinien być już dorosły. Znając życie zaraz się przemieni przyprawiając mnie tym samym o zawał (bo śpi D: ) ![]() ![]() *noobski zarzut obrazkami* I ten... Wczoraj zrobiłam insta zakup iD L 15th xDDDDDD Fioletowy oczywiście. Dopiero od dzisiaj rana serio się cieszę, że to zrobiłam Okazyjna cena i wgl... Będzie co robić w roku szkolnym w przerwach od nauki :3Katowe spostrzeżenia: Są wakacje, dużo czasu... a moje Tamagotchi w gorszym stanie. Nawet jak je mam pod nosem, to karmię tylko, kiedy zapiszczą. I od jakiegoś czasu już mi tęskno za rokiem szkolnym ): Czekam na: - rok szkolny - pieniążki na PayPalu - ^ zapłacenie za Tamagotchi - ^ posiadanie tamagotchi ;u; Tak sobie pomyślałam... skoro już tyle osób ma iD L 15th, to może w jakieś wolne (chociaż najbliższe to przerwa świąteczna xD) zrobiłoby się Hatch tej wersji? :"D
05-08-2014, 20:27
Czepiałbym się tego, czy to seledynowy jest.
Paparatchi jest megaaaa straszna ;_____; W ogóle ja też już trochę tęsknię za szkołą, jakoś lepiej mi się wtedy jednak funkcjonuje. Super, że coś dodałaś!
![]()
05-08-2014, 20:47
Groszkowy i zielony, lepiej? >:C
:"D Może coś jeszcze dodam. Kiedyś. Hehe. Lepiej mi się w weekendy coś dodaje w roku szkolnym xD W wakacje niby ciągle na to czas, ale... xD
05-08-2014, 21:02
O ile pieniążki dojdą w tym tygodniu i zapłacę to... tak za 2 tygodnie powinno być c:
05-08-2014, 22:08
^My kupowaliśmy u tego samego, nie? Bo moje miało przyjść dopiero najwcześniej po 11 sierpnia, a cóż, mamy 5.
Więc jak na darmową, to megaaaa szybko poszło.
![]()
05-08-2014, 22:13
Moje z darmowej też ma iść tak 10-11 dni według tego co tam napisali :p
05-08-2014, 22:43
Michu, posłałam Ci screena ze szczegółami zamówienia, tam był szacowany czas dostawy, czekacjie, sprawdzę...
EDIT: 18-22 sierpień. (: Ale znając życie szybciej będzie, ja kupowałam tak samo, też z taką bezpłatną przesyłką właśnie, tylko u japan-excite (Michu ma od nich Cheeks Chan) i mi w tydzień doszło.
09-08-2014, 09:27
(05-08-2014, 20:27)Ralveyn napisał(a): Paparatchi jest megaaaa straszna ;_____; Chyba jeszcze nie widzieliście brzydkiego Tamagotchi. Meeeeeeeega straszny jest Decotchi. Okropny jest on fuj! A Twój pamiętnik jest cudny a obudowa v3 prześliczna pisz dalej pamiętnik jestem bardzo ciekawa losami Twoich Tamków. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|