Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[spotkanko] POZNAŃ II
Nie, będzie tak jak ostatnio i nie będzie kocyka. </3
W sumie to nie wiem, to taki jak na tych polach golfowych, czy coś, zapomniałem jak to się nazywa. XD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Bendzie kocyk :C
Domyślam się jak to wygląda, ale chodzi o sterowanie :c No cóż, domyślimy się ewentualnie.
Odpowiedz
Jasne, zlot temu też miał być, jednak wolę zabrać swój. Język
Zapytałem specjalnie dla Ciebie i jest spore podobieństwo, także ze spokojem możesz się na tym szkolić, generalnie tylko jest mniejsze. I tak nas pewnie wszystkich zabijesz.XDDDDDD
Odpowiedz
Pf :C
Ok, to dobrze xD Przed chwilą jeździłam sobie z mamą po lesie. Źle mi idzie ruszanie, ale myślę, że do sierpnia się nauczę xD A zakręty ostre to mistrzostwo <3
Odpowiedz
Zacznę pisać testament.XDDD Nie no, mam nadzieję, że będziemy żyli.

Ja niestety, nawet gdybym bardzo, bardzo chciał nie dam rady w sierpniu się z wami zobaczyć - naszykowało się pełno wyjazdów i przeprowadzka, także... szkoda. :< Ale powodzenia w organizacji!
Odpowiedz
Organizacji? Nie zauważyłam żeby ktoś jeszcze miał przyjechać na to spotkanie xD
Odpowiedz
^No ale Carol miała wpaść, ale czekała na termin, Inuś tak samo. Mieliśmy to ustalić, ale się w sumie nie odzywałaś... no nic, jeszcze będzie okazja! Uśmiech
Odpowiedz
Cóż... xD To ja nie wiem xD Jak ktoś ma jakiś termin czy coś to niech pisze, ja zobaczę czy mogę i wgl. xD
Sama nie proponuję daty, nie chce mi się, poza tym zawsze może trafić mi się jazda xD (Miałam dzisiaj jazdę o 8 rano. Dzisiaj jest niedziela. Pozdrawiam.)
Odpowiedz