Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowe Tamagotchi: Tamagotchi 4 U (27.09.2014) oraz Tamagotchi 4U+ (18.07.2015)
Tak teraz te pierce'y podrożały może nikt nie kupuje. Mi wystarczy na razie jedno tama deco pierce.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
(28-07-2014, 12:36)Dogz20 napisał(a): Mi wystarczy na razie jedno tama deco pierce.
To super. Przy wszystkim musisz tak pisać? "Mi wystarczy jedno...", "Przynajmniej mam..." - Takie jakieś dziwne użalanie się, nie rozumiem tego.... -.-"

Nie, że nikt nie kupuje, tylko już się ich nie produkuje, w związku z czym zaczynają drożeć. Tak jak Tamagotchi P's i tak jak każda inna wersja kolorowa, która się powoli starzeje.

Te faceplate'y do tej wersji wyglądają prześlicznie. A jeszcze bardziej na tych zdjęciach, gdzie widać mniej więcej jak to 'na żywo' wygląda, i te Tamagotchi też mają takie śliczne zgrabne obudowy... *___*
*jeszcze ponad miesiąc czekania D;*
O, w sumie, to jest jakiś plus! XD

EDIT:
Smycze - jakie śliczneee! Napewno jedną kupię. <3

[Obrazek: 410tlsY33pL._AA160_.jpg][Obrazek: 419VJwoXfzL._AA160_.jpg][Obrazek: 41vA7avHIpL._AA160_.jpg]
[Obrazek: 31FALPIC41L._AA160_.jpg][Obrazek: 41%2BegVlK1xL._AA160_.jpg][Obrazek: 41kufp%2BMR7L._AA160_.jpg]

W sumie, jak się na niebieskie nastawiam, to na 100% tą:
[Obrazek: 41%2BegVlK1xL._AA160_.jpg]
Cytat:Nie, że nikt nie kupuje, tylko już się ich nie produkuje, w związku z czym zaczynają drożeć. Tak jak Tamagotchi P's i tak jak każda inna wersja kolorowa, która się powoli starzeje.

Czyli, że 15th za rok będzie droższe? ;-;

A to są na pewno smycze? o: Wyglądają bardziej jak bransoletki...
To są smycze. Na filmiku z promocji, co ta modelka tam była, było pokazane jak ona właśnie to ma przypięte do tmgc.
Urocze te smyczki! Może bym nie nosił (XD), ale chętnie bym sobie sprawił, dopatrzył się ktoś z czego są wykonane? Wyglądają dość ciekawie..
[Obrazek: usRtoXY.png]
Tak z ciekawości przyjrzałam się temu jak to wygląda na żywo u tej kobity co to prezentowała... Jak dla mnie smycz to coś takiego co można na szyję założyć i to tak zwisa xD A to tylko na rękę jest xD
^ Polecam mocno: http://pl.wiktionary.org/wiki/smycz
no sorry..

Ja sobie też taką niebieską sprawię, szkoda, że zwykłych białych nie będzie. :<
CÓŻ xD To też.

Jeśli do mojego terminu ceny iD L 15th skoczą to kupię sobie tą wersję .3. Chyba, że okaże się do niczego. To wtedy nie wiem. Hehe.
Jeśli jakimś cudem kupię kiedyś 4 U to sobię taką fioletową sprawię, chociaż dziwnie będzie to nosić na ręku. Najwyżej zawieszkę z tego zrobię.
[Obrazek: tumblr_ms2pjqJps41s1wid1o5_250.gif]
Mnie się też podobają te smycze Oczko najbardziej mi się niebieska podoba , kupiłabym, ale się jeszcze zobaczy ;p. Na żywo te faceplate'y naprawdę świetnie wyglądają :3, ogólnie jakoś przez te zdjęcia na instagramie ,bardziej mi się spodobało 4U.
(28-07-2014, 11:10)Carleesi napisał(a): To mydełko jest. Język

Nie, to gumka do ścierania.

EDIT: A, sry, nie zauważyłam drugiego linka... XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
http://instagram.com/p/rL-UXOjbvb/
Wie ktoś, czego będzie to wskaźnik? W ogóle faktycznie ono jest trochę mniejsze... :/
Może coś takiego jak w innych kolorowych, że się zbiera kawałki i potem się zapisuje postać na liście czy coś :q
Katechi, nie, nie, od tego już było gdzieś zdjęcie, jest jak w P's kółeczko z tęczą.XD
Blue, ja tylko wacagocchi widziałem z 4u na instagramach, a ona tam chyba tylko raz była. ;v;