27-07-2014, 18:52
Ja w ogóle nic takiego nie kojarzę. o.O
|
[INNE] PayPal.
|
|
27-07-2014, 19:42
No tak, ale też coś gadali że muszę najpierw dostać dokument od banku aby w ogóle sprawdzić ile tej kasy mi dali (każdemu inaczej dają chyba) a ja poczty z banku nie dostaję.
Carol, nie jestem 100% pewna, ale tak chyba tylko jest z łączeniem z kontem bankowym (nie miałam wtedy karty). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
27-07-2014, 20:10
No właśnie kojarzyłam coś że widziałam gdzieś chyba jakąś paczkę z japonii na jakimś blogu tylko nie pamiętam czy to z dollfie była czy tama i chyba nie było tam tego skrótu "ul." ale nie wiedziałam jak to dokładnie jest, dzięki w takim razie jestem spokojna
.W sumie jak się naczytałam tych ich pomocy [te centrum pomocy ebaya i paypal] xD myślałam że wiem o co chodzi klikam i nie wychodzi XD to też się wystraszyłam, w sumie długo zwlekałam z założeniem konta właśnie przez to. Ale okazało się że to nie takie straszne, ja już kilka lat po 18 więc nie miałam z tym problemu. Ja w sumie zrobiłam zakup jeszcze bez weryfikacji konta. Doładowałam PayPal i kupiłam. Bo na te przelewy od nich trzeba czekać 2-3 dni. Mi wyskoczyło to całe łączenie karty jak nie miałam doładowanego tego konta PayPal. Ale ja nie wiele się na tym znam.
27-07-2014, 20:19
^ Prosiło o połączenie, bo puste konto, więc proponowało taki, a nie inny sposób zasilenia.
Ale to tylko wygląda na straszne, pierwszy zakup może być skomplikowany, a potem leci całkiem przyjemnie. XD (jak pieniądze...)Właśnie Carol, ja też nic podobnego nie miałem. Konto z miejsca było aktywne... :O ![]()
27-07-2014, 20:27
No właśnie, ja w ogóle nie kojarzę nic takiego, u mnie wszystko od razu było aktywne i pamiętam nawet, że mnie to zdziwiło, pozytywnie, oczywiście.
09-05-2016, 16:11
Czy mógłby ktoś zerknąć na swoje konto, wejść w 'doładuj konto błyskawicznie' i powiedzieć mi czy... no, też wam wszystko tam zmienili? Co to się w ogóle podziało, czemu tylko teraz 4 banki mogą korzystać z tego opcji? ;__________; O co w ogóle chodzi..
..ale dobra, teraz czytam log i oni faktycznie usunęli wszystkie banki, okej.. przecież to no żal?XD Stracą na tym kupe kasy? ![]()
09-05-2016, 16:37
Masakra, widzę, że ludzie strasznie się wkurzyli. A Michu, kupowałaś już coś przez paypala? Doładowywałaś coś tym standardowym przelewem? Bo kurcze, miałem zamawiać to tama dla Dogz, ale teraz nie wiem, bo nigdy tym standardowym przelewem nic nie robiłem. DDD: Chybaaaa.
![]()
09-05-2016, 16:44
Ufffffff, okie. <3 A mogłabyś mi tylko jeszcze powiedzieć - bo jak robię przelew u mnie w banku, to mam tylko linijkę na nazwę odbiorcy. I które tam wpisać?
Nazwa beneficjenta BofA re: PAYPAL PTE LTD Nazwa banku Danske Bank A/S S.A. Oddzial w Polsce, Warszawa Wydaje mi się, że to pierwsze, ale wolę się upewnić, bo nie moje pieniądze i no. ;_____; ![]()
09-05-2016, 16:56
Też mnie ta zmiana wkurzyła. I teraz żyję w strachu czy dobrze przelew zrobiłem...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
(iD L plus inne wersje) Pogoda. | milktune | 2 | 624 |
03-01-2014, 16:16 Ostatni post: Carol |