Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zawieszka do ID L
Więc chciałabym kupić zawieszke do mojego Tamagotchi IDL.Ktoś chętny do sprzedania?
Odpowiedz
Chciałabym kupić akcesoria do mojego Tamagotchi ID L Najbardziej interesują mnie zawieszki, smycze, pokrowce itp. Michu żadna konkretną Uśmiech Interesują mnie wszystkie rodzaje akcesoriów.
Odpowiedz
Mogłabym odkupić od Ciebie tę akcesoria Uśmiech Oczywiście, na zdjęcia poczekam.
Odpowiedz
I jak tam z tymi zdjeciami, Michu?
Odpowiedz
Pathss naprawdę warto się przejść gdzieś pochodzić po jakiś chińskich sklepikach niż czekać aż ktoś Ci gotowe podsunie pod nos.
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Przepraszam że się wtrącam, ale co to są te "chińskie sklepiki"? Bo bym chętnie taki odwiedziła, ale pojęcia nie mam co to jest. /przepraszam za offtop
[Obrazek: tumblr_ms2pjqJps41s1wid1o5_250.gif]
Odpowiedz
Taki zwykły chiński sklep,w którym jest wszystkiego po trochę. W sumie mogłoby by to być coś w stylu: wszystko po 5zł.
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
(21-07-2014, 19:26)Rhaenys napisał(a): na prawdę

Ja ostatnio bardzo lubię chodzić do takich chińskich sklepów, za każdym razem coś fajnego wyhaczę. ;D
Przede wszystkim niemal w każdym są takie słodkie małe portmonetki, do których można Tama chować, ja i Michu mamy np. z Domo. ^^
[Obrazek: tumblr_n6y4lbggqQ1soif0yo1_500.jpg]

Kosztowały po 3 zł. (:
Odpowiedz
Ja bym byla zainteresowana wszystkim Uśmiech Ile by to wszystko kosztowało?
Odpowiedz
Jak Pathss się rozmyśli, to ja w kolejce! <3
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Te z Music Star - nieaktulane. XD
Odpowiedz
No to ile kosztowaloby to wszystko oprócz figurek z v6 które są nieaktualne?
Odpowiedz
No nie mam pojęcia ;/. A może tak, za ile to wszystko kupiłaś?
Odpowiedz
To nie wiem. :C
Odpowiedz
Zawieszki chodzą po ok. 30 zł na ebay, więc za używane pewnie by było coś 10 zł.
Płyty też jakoś po 10 zł.
Pokrowiec używany, chodziły po 40 zł, więc używany coś z 20 zł by był.

Ot, taka drobna pomoc z mojej strony. Język
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości