Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowe Tamagotchi: Tamagotchi 4 U (27.09.2014) oraz Tamagotchi 4U+ (18.07.2015)
To w sumie dobrze przetłumaczyłam, tylko 2-nichi mnie zmyliło...
Więc równie dobrze może być to nowe tama albo jakaś nowa inna zabawka albo coś związanego z anime. Ciekawe.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
No cóż, pozostaje nam czekać ten dzień - dwa (różnice w strefach czasowych) i zobaczymy, co z tego wyniknie. Duży uśmiech
Ale fajnie. Nie moge się już doczekać Uśmiech Akurat teraz kasę mam Uśmiech
(01-07-2014, 20:24)Liv napisał(a): Ale fajnie. Nie moge się już doczekać Uśmiech Akurat teraz kasę mam Uśmiech

O ile to w ogóle nowe Tamagotchi jest, to wątpię, żeby było można je szybko kupić. Język
[Obrazek: usRtoXY.png]
Jeśli będzie miało wyjść, to 23 listopada - jak wszystkie kolorowe.
Ale zapowiedzieć chyba mogą wcześniej.
[Obrazek: 10348621_1459300237651637_8737698575380692335_n.jpg]

Będzie można wgrywać nie tylko jakieś dodatkowe itemki, jak do iD / iD L / P's, ale też postaci. Minus jest taki, że na start dostaniemy tylko 10 wbudowanych, dorosłych postaci...

[Obrazek: DANR5EV.png]

Będą nowe czynności, jak mycie zębów, opcja znana nam z tamago, czyli uczenie korzytstania z toalety i sprzątanie zabawek. Widzę też opcję z v4 - szkoła i praca! Duży uśmiech

[Obrazek: 2dtys9d.png]

No i będą różne możliwości rozwoju dla postaci - będzie to nowy etap rozwoju następujący do dorosłości. Czyli zamiast staruszków. xd
No i opcja niani. Duży uśmiech

[Obrazek: swel2b.png]

Zamiast podczerwieni będzie NFC, tak jak w TMGC Friends i prawdopodobnie w ten sposób trzeba będzie przesyłać nowe rzeczy do tmgc.

DATA ROZPOCZĘCIA SPRZEDAŻY: 27 WRZESIEŃ!!!

Będzie dodany prezent bonusowy - karta dotykowa z dodatkową postacią (?).
Dostępne w 4. kolorach - różowy, niebieski, biały i fioletowy.

Minus jest taki, że będzie droższe, niż poprzednie - 190 zł+ Smutny
O matko, widzę tam coś co ma związek z połączeniem Wi-Fi, a to duży postęp, bo czekam na wymianę tamków tak jak w Pokémonach. :O Tylko dlaczego mam wrażenie, że obudowa była robiona na szybko? W ogóle kolorystyka mi się nie podoba, rozumiem, że to kolory które najlepiej się sprzedają, a widocznie nie ma kasy na produkcje większej ilości jak w przypadku +C, ale mogliby rozważyć czarny/pomarańczowy, czy inny kolor, no bo cóż... Debut oznacza, że wychodzi 27 września?
Edytowałam posta i dodałam inf.
Omg, to jest najlepsze tama ever. :O Na start dostajemy 10 dorosłych postaci, ale cykl niżej; bobas, dziecko, nastolatek - są, tak?
Ja nie wiem co mam myśleć o tym... Z jednej strony nowe opcje wyglądają spoko, obudowy też mi leżą, ale kurczę, znowu robią ten idiotyczny błąd z opieraniem zbyt dużej części na rzeczach dodatkowych. No przecież to jest zdzierstwo, wydajemy wiernie kasę na ich rzeczy, a oni nam środkowy palec pokazują. -.-

Dobrze, że chociaż będzie można wygląd z przodu zmieniać, jak w TamaGO.
Takie sobie, biała obudowa najlepsza. Wolałabym mieć więcej postaci, dodatkowe opcje do odblokowania w zbyt dużej ilości stają się irytujące. Pani na pierwszym obrazku będzie mi się śniła po nocach. ;-;
[Obrazek: tumblr_ms2pjqJps41s1wid1o5_250.gif]
Mam mieszane uczucia co do tego TMGC. Zobaczę jak będzie wyglądać na żywo.
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Mi się obudowa podoba, ale te postacie... Już kij, że jest ich mało, ale żadnych nowych nie ma.
Co do karty dotykowej, to chyba zgadłam. Teraz zamiast pierców będą karty, pewnie przez tą aferę z połykaniem ich.
Moja mama ma chyba NFC w telefonie, hmm...
Mam nadzieję że przez to że samo tama będzie droższe a już nie będą się męczyć z produkcją pierców tylko kart to te karty będą tańsze.
Karta NFC do zaprogramowania czegoś na niej powinna maksymalnie kosztować 10zł. Stawiam, że te karty bedą tyle samo kosztować co pierce'y.
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]