Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zepsute v3 i problem z v6
Więc kupuję v3 której działa tylko połowa wyświetlacza.Mogłabym je jak przyjdzie do kogoś z Was wysłać żeby dało się naprawić? Sama nie będę umiała tego naprawić.Jeśli chodzi o v6 to gdy spojrzałam na ekran widziałam czaszkę i kupy mojego tamka ,a samego tamka nie było , nagle gdy sprzątnęłam kupki pojawił się.Czy coś jest nie tak z moim tamkiem?
Odpowiedz
Jeżeli coś to ja mam sprawny ekranik do v3. Oczko Leży w szufladzie i raczej chętnie się go pozbędę.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Kupujesz Tamagotchi, które ja chciałam kupić Duży uśmiech

Ile kup w takim razie może być w MS, że nawet tamka nie widać? Bo w v4 jak się ma maksymalną liczbę kup to i z czaszką kawałek stworka widać, a przecieýż tu mmniejszy ekranik.
Odpowiedz
Przepraszam Katechi :C Ale to nie dla mnie to dla mojej siostry ciotecznej która marzy o tamagotchi Uśmiech
Odpowiedz
Sama z niego zrezygnowałam, bo jest w naprawę złym stanie. Już lepiej kupić któreś z tych droższych z Tablicy.
Odpowiedz
Jest i ekranik, tylko naprawdę nie wiem, czy on działa.
[Obrazek: 296gdu9.png]
Tak jak Michu napisała, wydaje mi się, że pikselki trochę.. głupieją tj. pamiętam, że kiedyś coś się pojawiało (paski) w momencie, gdy ten ekranik był wyjęty z Tamagotchi. Tak, wiem to dziwne, ale no jak chcesz mogę wysłać. xD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz