Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[wymiana] różowe v4
Jeżeli byś mi zdrapała to serduszko, to byłbym raczej na tak. Chociaż tylko poczekam na odpowiedź Carol. Uśmiech
[Obrazek: usRtoXY.png]
Hm, w tej chwili nie bardzo mam jakieś "zapasowe" Tama. :<
Ok jeśli nadal jesteś zainteresowany, to zdejmę dokładnie to serduszko i wyślę Ci zdjęcie :3.

edit: Zdjęłam naklejkę
http://imageshack.com/a/img849/2194/h1sr.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/472x35.../nl2de.jpg
Carol, szydełkowe cuda byłyby mega, ale tym razem planuje się tak serio po nie odezwać pod koniec miesiąca, bo liczę na więcej pieniędzy i no...
Up^ okej, możemy się wymienić. Uśmiech Tylko jutro się odezwę, kiedy mi się uda jakieś pieniądze ogarnąć na wysyłkę.
(12-06-2014, 19:13)Maciejo napisał(a): Carol, szydełkowe cuda byłyby mega, ale tym razem planuje się tak serio po nie odezwać pod koniec miesiąca, bo liczę na więcej pieniędzy i no...
Up^ okej, możemy się wymienić. Uśmiech Tylko jutro się odezwę, kiedy mi się uda jakieś pieniądze ogarnąć na wysyłkę.

Czyli jesteś zainteresowany ? ^^ Super, w takim razie czekam na wiadomość.
Tak, tak. Odezwę się na pw. Uśmiech
Oki doki! W sumie dobrze wyszło, bo ja mam takie v4, a tak to przynajmniej Arriane się będzie cieszyć. ;3
Przyszła mi dzisiaj paczuszka i się mega cieszę bo LPS w świetnym stanie. No i dziękuję za liścik! Zatem cóż; nie było żadnych problemów, szybciutko się zgadaliśmy i paczki ruszyły w drogę o tej samej porze. Arriane mam nadzieję, że Twoje v4 już przyszło. Uśmiech
Do mnie również dzisiaj dotarło v4 jest cudne i oczywiście w bardzo dobrym stanie ^^, także dziękuję za liścik. Dziękuję Maciejo za wymiankę ^o^.
Uff, to się cieszę! Myślałem, że te ryski mogą być mocno drażniące. :< Zatem jeżeli by ktoś mógł, to proszę o zamknięcie. Uśmiech