Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[inne] Poszukiwany lud z Poznania na spotkanko tamaFanów
Trochę wcześniej? No powiem Ci, że dużo, dużo wcześniej. Czyli będziesz w Poznaniu jeszcze dzisiaj, tak? Gdzie nocujesz? Duży uśmiech
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Tak więc... Było śmiesznie i dziko xD
Maciejo wspominał coś o szczegółowym sprawozdaniu, więc jeśli ktoś jest ciekawy tego co robiliśmy to do niego xD
Odpowiedz
Katechi bije wszystkich swoją urodą, tyle ode mnie. *za bardzo się wstydziła to powiedzieć*

Było super. c:
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Oj, nie wiem nawet co napisać ;_; A-ale... to wszystko przez kocyk, to się tak wydaje ;u; Ty mi strasznie przypominałaś Ginny Weasley, ale taką ładniejszą, bo ona ma zbyt płaską twarz o:

No ale ten, no, było naprawdę bardzo fajnie xD Trochę za mało tamagocziowato tylko. Może gdybyśmy mieli bardziej dopasowane do siebie wersje to by było więcej łączenia xD

O, może wstawię gdzieś na forum tutorial "Jak zrobić stojak i pokrowiec w jednym z ulotki"? :"D

Michu, zdjęcia ma Maciejo, ja mam tylko jedno złe zdjęcie grupowe Tamagotchi xD
Odpowiedz
Generalnie gdy tylko wszystko ogarnę i przerobię, to wrzucę zdjęcia + mega szczegółowy opis, co jak i gdzie, coby można nam zazdrościć, ale to tak pod wieczór. Aczkolwiek dzisiaj na pewno, póki wszystko pamiętam. Oczko
Btw. Katechi, koniecznie Twój pokrowiec był/jest genialny. <3

EDIT.

SPOTKANIE 31.05.2014
[Obrazek: 2zrqio4.jpg]
Od lewej: Maciejo, Inka, Papillon, Katechi.
Zatem zaczynam, mam nadzieję, że wszystko pamiętam, a jeżeli nie to mnie poprawcie/dopiszcie coś. Chwilę po 9 rano dreptałem w stronę schodów peronu piątego, coby odebrać Inkę. Przy schodach wśród ludzi biegnących na pociąg, czekała Inuś. Po krótkim objaśnieniu mumi Inki co robimy, ruszyliśmy w stronę Tęczowego Chlebaka by czekać na Katechi i Papillona. Zajęliśmy miejsce piętro wyżej by spokojnie obserwować wchodzących i wychodzących z peronów ludzi i wyhaczyć z tłumów Katechi z okularami na nosie i różową torebką. Nie pamiętam zbytnio ile czekaliśmy, ale czas umililiśmy sobie wędrowaniem wśród zawalonego dachu galerii handlowej, robieniem selfie (XD) i hejceniem poduszek-łosiów. Gdy tylko Katechi się zjawiła, usiedliśmy blisko bankomatów i się zaczęło… czekanie na Daniela. W końcu zaczęliśmy typować ludzi: „To on? Ma taki maszt ze zwiniętym materiałem, pewnie napisał tam TAMA SPOTKANIE”, „Ej! Może to on, może to pani Daniel?” w końcu po kilku kwadransach i kilku telefonach i (jeszcze więcej) wiadomościach, Daniel się odnalazł. Co prawda w całkowicie innej części budynku, gdzie nie przyszłoby nam do głowy na niego czekać, ale się znalazł! Całą grupką ruszyliśmy w stronę Browaru mijając wiele innych zlotów (dziwna sprawa, ale pełno ludzi organizowało sobie dużeeee spotkania xD), oczywiście nie obyło się bez wyścigu na leżaki (w końcu tylko trzy, a nas czterech). Daniel co prawda pozostał bez, ale zorganizował sobie skądś jakiś. Zaradny! I rozpoczęło się typowe… zamulania z Tamagotchi. Nic tylko „pokaż mi too!”, „ale suuuuper!” nie wiem ile nam zeszło na łączeniu, braniu ślubów (Blue, mam nadzieję, że jesteś spełniony, specjalnie dla Ciebie, lol : ))))) ), ale lekko ponad godzinę. Po czym jednogłośnie stwierdziliśmy, że idziemy do kina! Super zadowoleni przedostaliśmy się do Multikina w galerii, ale niestety cena nas lekko przeraziła, więc cichaczem ruszyliśmy w stronę sklepów coby po prostu pochodzić, pooglądać sterty niepotrzebnych rzeczy i może coś kupić. Co prawda nic nie kupiliśmy, ale z Inką byliśmy pod wrażeniem wyciskarek do cytryn i kalkulatorów, zatem cali my. XD Skoro nikt nic nie kupił, ruszyliśmy w nasze poprzednie miejsce – do parku. Nasze leżaki zostały dawno zajęte przez rodziców dzieciaków które rzucały się z górki, Katechi bardzo chciała do nich dołączyć, ale chyba się trochę wstydziła.. Cóż. <3 Żeby znowu nie klikać w tama, zagraliśmy w gry słowne, ale najbardziej kreatywną odpowiedzią chyba pozostało „nie wiem” na skojarzeniach. XD W przerwach Katechi robiła papierowy pokrowiec z wielofunkcyjnej gazety która pełniła rolę kocyka który zapomniała, papieru do składania i ogniska (gdyby komuś było zimno). W południe wybraliśmy się na jedzenie! Oczywiście każdy był mega głodny (żeby nie było, ja nikogo nie zmuszałem do jedzenia, a komentarz „nikt nie wyjdzie ze sklepu bez batona” był z troską o Was <3). Daniel mimo wszystko nie chciał nic jeść, mimo że naprawdę długooo proponowałem mu różne batony (nie pytajcie, musielibyście tam być :’D). Po wzbogaceniu kieszeni w produkty Milki (bo w końcu dawali za to bransoletki, to musieliśmy wziąć), ruszyliśmy na dach gdzie zrobiliśmy chyba najwięcej kreatywnych rzeczy: wiele zdjęć, film z pozdrowieniami i robieniu papierowych siedzeń i to było tak naprawdę zakończenie naszego spotkania. Daniel bowiem chwilę potem musiał się zbierać, a Inka i Katechi za 1,5 miały pociąg więc powoli ruszyliśmy w stronę dworca. Po grupowym uścisku (w końcu Milka kazała), rozeszliśmy się do następnego spotkania. Było zdecydowanie specyficznie, ale naprawdę, bardzo, bardzo fajnie! Niesamowici ludzie, niesamowity dzień no i tyle Tamagotchi w jednym miejscu! Duży uśmiechD

[Obrazek: i1gt8n.jpg]
Zlotowe bransoletki Milki! Super drogie (max) i super fajne. Tylko Daniel tak jakoś nie chciał..

[Obrazek: zlvo7.jpg]
Wszystkie nasze Tamagotchi razem. Oczko

[Obrazek: 21lnbs1.jpg]
Katechi zdolna projektantka tama pokrowców, ekologicznych! XD

[Obrazek: 2jer044.jpg]
Typowe zamulanie z Tamagotchi. Mam nadzieję, że mnie nie zabijesz! v:

[Obrazek: 2e52ty0.jpg]
Selfie time! Oczywiście tak, kradnę tama Inuś na każde zdjęcie. XD Z niewiadomych przyczyn Daniel nie chciał zdjęć.
Odpowiedz
UUUU BĘDZIE HEJT ZA BUTY!
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
(01-06-2014, 01:36)Michu napisał(a): Omg ale ekstra! Dzieki za relacje. Swietne zdjecia i w ogole super. Nastepny zjazd u mnie, no serio xD.

W Warszawie?
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Ta relacja mnie zabiła xD Wszystko jak najbardziej szczegółowe <3 Wyszłam znośnie na zdjęciach, fajnie :'D

W wakacje też trzeba coś takiego zrobić :'D WEZMĘ KOCYK.
Odpowiedz
Żałuj, cały Stary Browar Ciebie uwielbia xD -> https://www.facebook.com/media/set/?set=...570&type=1
Odpowiedz
Bardzo fajna relacja i zdjęcia Uśmiech
Odpowiedz
Łiłi, dzięki Michu! :'D Katechi na drugi raz to ja wezmę też kocyk, ale ten nasz ze spotkania sobie zatrzymałem i musi być obecny na kolejnym. XD
Odpowiedz
Będzie trzeba obczaić czy będą jakieś promocje z darmowymi itemami xDD

Tak poza tym to wstępnie w pierwszym tygodniu wakacji zapewne będę w Poznaniu, bo angielski muszę skończyć ;q Ale nie wiem jak to wyjdzie. Zawsze można się spotkać na chwilę chociaż, no i będę mieć wtedy na 100% Friends xD
Odpowiedz