Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
All About My Tamagotchis ;3
C'nie??? Duży uśmiech

W sumie *pasowali*, bo wczoraj zaczęłam drugą generację! ^o^
Maciejo, kocham i uwielbiam to iD L, jest takie piękne, jeszcze raz Ci dziękuję, ną! :'D

Rolutchi! Dziś już ewoluowała w Hineonetchi, ale jeszcze zdjęcia jej nie zrobiłam. Uśmiech

[Obrazek: tumblr_n6cc8iOCkK1soif0yo1_500.jpg]

W P's dalej mam Pekopekotchi, trzymam ją, bo ją codziennie do pracy w parku wysyłam, bo chcę dostać nagrodę za przepracowanie 30. godzin. Duży uśmiech

[Obrazek: tumblr_n656plfQDw1soif0yo1_500.jpg]

Wczoraj mój tata zlutował mi kabelki od dźwięku w paru Tamagotchi, w tym w moim najukochańszym v4. Serce
Ja je na serio niemal kocham, dostałam je od mamy na 15. urodziny i ma szczególne miejsce w mojej kolekcji. (;
I tak rozpoczęła się pierwsza generacja - poznajcie Tangy! ;D

[Obrazek: tumblr_n6dsytJv901soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
Ale fajny wzór tego v4 o: I śliczne tło w iD L i postać <3
Tak wgl. to w iD L da się zmienić tło pod ikonkami?
Odpowiedz
Da się w ID L jeśli się zbierze 8 stempelków postaci to będą ikony w kształcie przekrojonych jabłek.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Carleesi , może napisz o tym piesku w obudowie pikachu? Uśmiech Ciekawa jestem.
Odpowiedz
A ja już tęsknie za tym iD L, chlip. :c Ale prawdopodobnie na czerwiec sobie znowu sprawę, tylko tym razem chyba niebieskie. Duży uśmiech Zazdroszczę v4 oczywiście <3
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Cudowne to v4, mój faworyt ^^ P's i iD L też fajne Uśmiech
Odpowiedz
(30-05-2014, 15:20)Katechi napisał(a): Ale fajny wzór tego v4 o: I śliczne tło w iD L i postać <3
Tak wgl. to w iD L da się zmienić tło pod ikonkami?

Tak, po 8 stempelkach pojawiają się jabłuszka, a chyba jakoś po 14 pojawiają się nutki. Oczko Jest jeszcze tło z Waru Cafe i coś jeszcze, ale nie pamiętam. ^^"

(30-05-2014, 16:07)Pathss napisał(a): Carleesi , może napisz o tym piesku w obudowie pikachu? Uśmiech Ciekawa jestem.

Wiesz co, na razie nie mam czasu go rozgryzać, a jest dziwny. W wakacje, za miesiąc, będę miała czas, to się tym pobawię. Na razie to sesję mam. ;P

(30-05-2014, 16:44)Maciejo napisał(a): A ja już tęsknie za tym iD L, chlip. :c Ale prawdopodobnie na czerwiec sobie znowu sprawę, tylko tym razem chyba niebieskie. Duży uśmiech Zazdroszczę v4 oczywiście <3

Nooo, kup sobie niebieskie, albo żółte, bo cudowne są. <3 Nie martw się, dobrze mu ze mną. ;D

(30-05-2014, 19:36)Thom napisał(a): Cudowne to v4, mój faworyt ^^ P's i iD L też fajne Uśmiech

Dzięki. Oczko Ja to v4 uwielbiam, znam tylko jedną osobę, z tumblr, która też ma ten wzór. Cieszę się, że mnie mama wtedy namówiła, żebym tego właśnie wzięła. Duży uśmiech
Odpowiedz
Słodziaczek w moim v4 ewoluował dziś rano w Ichigotchi! ^^

[Obrazek: tumblr_n6hi8wrHDO1soif0yo1_500.jpg]

Z kolei w iD L mam obecnie Agetchi. ;3 Jakoś ją tu widać chyba. ;D

[Obrazek: tumblr_n6hifeBpQc1soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
Smutno mi się robi, jak przeglądam ten swój pamiętnik i widzę same dziury, bo Tumblrowi coś odwaliło... :'(
Odpowiedz
Ale kupa, czemu się tak porobiło? :o Z Tumblra też Ci poznikały?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
No wlasnie glownie z Tumblra, chyba cos pozmieniali w kodowaniu obrazkow. D;
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości