16-05-2014, 15:42
Kołtun Konstanty, okej, perfekcyjnie! <3
Może dlatego, że ten temat był na drugiej stronie. XD
Może dlatego, że ten temat był na drugiej stronie. XD
![[Obrazek: TRjYe2a.png]](https://i.imgur.com/TRjYe2a.png)
![[Obrazek: e3i6psw.png]](https://i.imgur.com/e3i6psw.png)
![[Obrazek: 2ExruxK.png]](https://i.imgur.com/2ExruxK.png)
![[Obrazek: 1iKHfgA.png]](https://i.imgur.com/1iKHfgA.png)
|
Fajny temat z chwytliwą nazwą
|
|
16-05-2014, 15:42
Kołtun Konstanty, okej, perfekcyjnie! <3
Może dlatego, że ten temat był na drugiej stronie. XD ![]() ![]() ![]() ![]()
17-05-2014, 13:51
Dzisiaj Kołtun Konstanty ewoluował. Teraz jest Cosmotchi! *u*
![]() Odblokowaliśmy z tej okazji nową lokalizację, więc od razu tam poszliśmy. ![]() Postanowiliśmy napić się herbaty, bo co jest lepszego od ciepłej, dobrze zaparzonej herbatki? <3 Użyliśmy przy tym naszego kuponu zniżkowego. Co ciekawe, jest on wielokrotnego użytku. ![]() Kołtun stwierdził, że była pyszna. ![]() Wyszliśmy potem na dwór. Herbata niestety była z cukrem, a jak przyjemniej spalić kalorie, jeśli nie spacerem? Znaleźliśmy przy okazji jakiś latający papier, a Konstanty oczywiście musiał go złapać. ![]() I dostaliśmy takie oto coś. Ktoś wie cóż to takiego? ![]() Potem, w ramach dalszej rekreacji, poszliśmy odwiedzić przyjaciółkę Kołtuna Konstantego z iD L. Najpierw zajęli się, oczywiście, zabawą. ![]() Potem Kołtun dostał od przyjaciółki prezent. ![]() A były to kwiaty (które nie załapały się na zdjęcie. Bo nie.).
![]() ![]() ![]() ![]()
17-05-2014, 13:57
(17-05-2014, 13:51)Inka napisał(a): I dostaliśmy takie oto coś. Ktoś wie cóż to takiego? Takie coś oznacza, że jak przejdziesz grę do końca to zamiast 200 GP dostaniesz 400 GP
![]() ![]() ![]() ![]()
17-05-2014, 14:48
Tak, ale musisz iść od razu, bo to nie zachowuje się w skrzynce "na później".
17-05-2014, 15:26
Latający papier xD Ale super xD
W ogóle jak patrzę na P's i te itemki do doczepiania to to jest takie... "kawaii" xD Szczególnie ta doczepka z olbrzymią kokardą @-@ Ale mimo wszystko to serduszko początkowe jest chyba najładniesze .3. A guziczki w tym są takie jak w innych wersjach? Bo ja mam ciągle wrażenie, że kolorowe mają takie twardsze przyciski @@
17-05-2014, 15:46
To są przyciski plastikowe jak w Tamagotchi Friends. Lepsze od gumowych. Są ekstra.
![]() ![]() ![]() ![]()
17-05-2014, 16:44
(17-05-2014, 14:48)Carleesi napisał(a): Tak, ale musisz iść od razu, bo to nie zachowuje się w skrzynce "na później". Szlag </3 ![]() ![]() ![]() ![]()
17-05-2014, 22:04
Inka jak to zrobiłaaaś ;w; Cosmotchi nigdy mi nie chciał wyrosnąć, kurczę. v: Zawsze go chciałem, ale no nie, pfff! Kołtun Konstanty jest mega. <3
![]()
18-05-2014, 13:29
Dzisiaj Kołtun ewoluował - stał się Knightchi!
![]() W tym samym czasie jego przyjaciółka została Ponpontchi. ![]() Zbieranie Puzzli w takim razie czas zacząć! Najpierw poszliśmy do restauracji. ![]() Zjedliśmy posiłek... ![]() ...który Kołtunowi Konstantemu bardzo smakował. ![]() Dostał pierwszego puzzelka, yay! ![]() Potem kupiliśmy dla niego zabawkę, której od razu użył. Został bohaterem romantycznej historii, jednak jego (i jego dziewczyny) spokój został zakłócony przez nagły atak ninja! ![]() Kołtun użył tajnej broni... ![]() ...i pozbawił życia swoich wrogów. ![]() Ale coś znów ich zaatakowało! ![]() Zauważył wtedy za sobą wojowniczkę. ![]() Stoczyli ze sobą bitwę... ![]() ...ups. ![]() Kołtun wrócił do miłości swojego życia, chcąc ją pocałować... ![]() ...jednak ona zniknęła! No cóż. ![]() Przynajmniej dostaliśmy kolejnego puzzla. ![]() Później Konstanty przebrał się, za co znów został nagrodzony. ![]() ![]() No i teraz pozostaje nam tylko czekać na ostatnią część "układanki"!
![]() ![]() ![]() ![]()
18-05-2014, 14:19
Taaak, jest super, mega urocze, i fajnie że postaci rosną codziennie. I podoba mi się też pomysł wysyłania tama do szkoły/pracy, przyda się. 8D
![]() ![]() ![]() ![]()
19-05-2014, 17:06
Ninja *-* Niezłe o: Tamagotchi takie wybajerowane.
Rosną codziennie? o: Śmiesznie. A ze szkołą/pracą to jest coś jak w v4?
19-05-2014, 20:42
I aż taka świetna pauza to z tego nie jest. Jak wróci z przedszkola/szkoły/pracy to i tak jest możliwość że będzie głodny. Realistyczne to jest.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
20-05-2014, 11:45
Posłałam go dzisiaj przed szkołą do pracy (policjant), wracam, patrzę, zaniedbany, głodny, prawie umierający. Wut? Jest jakiś maksymalny czas na jaki można go zostawić w pracy?
![]() ![]() ![]() ![]()
20-05-2014, 15:20
Znaczy chodzi mi o to, czy sam z siebie wraca z pracy po iluś godzinach? Bo jak wróciłam do domu to nie był w pracy, mimo, że przed wyjściem go tam wysyłałam. TT
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|